ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_094333

13 februarie – a 10 a zi lunară

☆Lună în creştere în Gemeni♊

☆Soare în Vărsător♒

☆A zecea zi de la Luna Nouă

☆Zi a săptămânii: miercuri, guvernată de Mercur

☆Culoarea zilei: verde

____________________________

Relațiile de la locul de muncă sau cele de afaceri necesită atenția ta. Comunicarea într-o zi lunară 10 se realizeazã in condiții bune cu asociații, furnizorii, clienții. Profitați de acest aspect astăzi, mai ales că Luna s-a mutat în semnul Gemenilor(semn al comunicării) care este guvernat de Mercur, la rândul lui fiind şi guvernatorul zilei de miercuri. Aveți toate şansele pentru a obține un contract, pentru a încheia o înțelegere ori un parteneriat, pentru a atrage un investitor, folosind cuvintele şi cifrele potrivite.

Plătiți facturi, credite, datorii. Rezolvați acele problemele financiare pe care le-ați tot amânat. Faceți o mică donație.

În casă vă puteți ocupa cu renovări ori reparații. Turnarea fundației, ridicarea unui zid, construirea unei mese ori intarirea picioarelor acesteia, construirea unui stâlp în curte, orice actiune asupra a ceva ce reprezintă in gospodăria voastră o piesă de rezistență, este benefică. Dacă doriți să plantați un copac, indicat este să o faceți astăzi, în zi lunară 10.

Este bine ca astăzi să vă intoarceți la rădăcini, luând prânzul sau cina în familia de origine, alături de părintii si bunicii voştri. Astfel, se generează o energie care omagiază linia ancestrală.

Din punct de vedere nutrițional nu avem restricții(doar în cazul în care postiți miercurea) însă vă sfătuiesc să beți apă şi ceaiuri. Hidratați-vă atât interior, cât şi exterior, printr-o baie relaxantă.

Dacă tot am inclus culoarea zilei, aş dori să precizez că verdele este recomandat în a se purta mai des de către femeile însărcinate(pentru echilibru şi armonie) şi cardiaci, deoarece este culoarea chakrei inimii. Persoanele cu atacuri de panică şi stări de anxietate pot purta la gât un pandantiv cu o piatră verde, cum ar fi smarald ori aventurin. Şi eu am trecut prin asta, cunosc beneficiile de la oameni specializați, nu dintr-un articol întâlnit pe net.

Un eveniment astrologic deosebit astăzi este conjuncția lui Marte cu Uranus în Berbec ( semnele in special afectate : Berbec, Rac, Balanță, Capricorn – atât cele solare cât şi ascendentul) Spiritul de acțiune şi de luptă a lui Marte întâlneşte inovatorul Uranus, ceea ce vă împinge să grăbiți lucrurile, să vreți să obțineți totul acum, in acest moment dacă se poate. Nu vă aruncați cu capul înainte ! Simtiți nevoia să schimbați, să şocați, să demonstrați lumii că sunteți capabili! Nu este un lucru rău să aveți ambiții, însă nu vă avântați in această săptămână in a face lucruri mărețe. Luați-o incet, de la a face planuri şi a pune baze. Nu trebuie totul să fie gata doar pentru că doriți să impresionați! Calculați, analizați apoi luați decizii. Posibil să fiți puşi in situații ori să aveți parte de evenimente care să vă zdruncine ca o undă de şoc, de aceea vă sfătuiesc să aveți grijă cum reacționați pentru a nu înrăutăți situația. Nu totul este de rău, puteți in aceeaşi măsură să primiți veşti “şocant” de frumoase ori oferte in beneficiul vostru. De asemenea, puteți privi o problemă din alt unghi şi să-i găsiți o soluție inovatoare, pe care nu ați luat-o în calcul până acum. Rezolvarea vine din atitudine!

“Nimic nu îl poate opri pe omul cu o atitudine mentală corectă să işi indeplinească scopul. Nimic din lumea aceasta nu il poate ajuta pe omul care are o atitudine greşită” – Thomas Jefferson

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s