ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery12 februarie – a 9 a zi lunară

☆Lună în creştere în Taur♉

☆Soare în Vărsător♒

☆A noua zi de la Luna Nouă

☆Zi a săptămânii: marți, guvernată de Marte

__________________

Simbolul zilei : liliacul🦇 O zi cu încărcătură negativă, karmică şi periculoasă. Prin această zi intunecată veți trece cu bine dacă vă veťi ghida asemeni liliacului în noapte. Ascuțiți-vă simțurile şi ascultați-vă instinctul. Cu toate acestea avem de-a face cu o zi karmică : veți ajunge în astfel de situații doar dacă ați încălcat legea universului ori aveți nevoie de o anumită experiență pentru a învăța o lecție benefică evoluției.

Este acea zi din lună în care pot ieşi la ivealā lucruri bine ascunse în voi, asemeni locurilor obscure în care liliecii pătrund(peşteri, podul casei). Dacă vă simtiți brusc copleşiți de sentimentul de vină- cereți iertare. Dacă simtiți ca nu puteți trece peste ce alții v-au făcut – iertați. Dacă iubiți pe cineva şi nu aveți curaj să recunoaşteți acest lucru – exprimati-vă sentimentele. Dacă ascundeťi un secret grav pe care nu l mai puteți căra in spate zilnic – mărturisiți-l.

Păstrați-vă spiritul pur şi intențiile curate. Vedeți-vă de muncă, mențineți-vă ocupați, însă amânați orice activitate importantă(contracte, credite, achiziții etc). Acționați cu luciditate, nu vă lăsați impresionați de ce vă este prezentat, căci este posibil să fie doar o iluzie.

În gospodărie puteți face reparații, construi un obiect pentru casă, planta. Puteți aduna lucrurile care nu vă mai sunt de folos din casă, lăsând loc liber pentru apariția altora noi.

Din punct de vedere nutrițional, nu avem restricții decât in ceea ce priveste consumul de alcool, care este total interzis astăzi.

☆Deoarece o cititoare mi-a sugerat să adaug la articol şi culoarea zilei, dorindu-şi să se orienteze în alegerea ținutei, veți găsi de mâine în prima parte, sub “zi a săptămânii” şi culorile benefice în funcție de guvernatorul zilei. Pentru astăzi, zi a războinicului Marte, avem : roşu, portocaliu, coral, roz şi nuanțe aferente acestora care sā sugereze putere, pasiune, actiune, foc.

Vă mulțumesc că mă citiți !

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s