ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433311 februarie- a 8 a zi lunară

☆Lună în creştere în Taur♉

☆Soare în Vărsător♒

☆A opta zi de la Luna Nouă

☆Zi a săptămânii: luni, guvernată de Lună

__________________

Această zi are ca simbol pasărea Pheonix. Este timpul transformării, renaşterii, reinventării. Corpul şi psihicul vostru se va afla astăzi într-un proces de reconstrucție, chiar dacă nu sunteți conştienți de acesta. Deoarece se întâmplă în fiecare lună, este bine să ştiți acest lucru pentru a vă ajuta pe voi înşivă în mod conştient.
Lăsați în urmă ce nu vă mai este de folos ori nu vă mai aduce niciun beneficiu. O zi lunară bună pentru a face orice fel de schimbare : loc de muncă, domiciliu,  renovarea locuinței, inceperea unei afaceri ori rebranduirea celei deja existente, schimbarea partnerului de afaceri ori a colaboratorilor.

Chiar dacă nu simțiți acest lucru, în ziua lunară 8 corpul vostru este plin de energie, aşa că nu-l supraîncărcați cu cafea, băuturi energizante, Cola, alcool, dulciuri. Prea multă stimulare a sistemului nervos vã poate împinge să descărcați această energie într-un mod neplãcut.

Pot apărea în timpul zilei situații neprevăzute ori conflicte(din cauză că schimbăm faza, trecând la al doilea pătrar) pe care vă sfãtuiesc să le rezolvați cu tact şi diplomație, gândind lucrurile la rece, asemeni Lunii in Taur. Tot datorită acestui aspect sunt benefice investițiile pe termen lung, mai ales în artă, aur ori proprietăți.

Din punct de vedere nutrițional, nu vă ingreunați funcția ficatului cu alimente nesănătoase şi nu consumați alcool. Mâncați cât să vă potoliți foamea, alimente uşor digerabile. De preferat chiar să țineți post.

Lăsați treaba in casă pe altă zi, nu spălați pe jos, nu spălați rufe.

Deoarece elementul zilei este focul, posibil să întâmpinați anumite dificultăți în utilizarea electrocasnicelor.

Săptămâna aceasta, mai exact între 11 şi 15 februarie nu există restricție pentru a vă tăia părul ori a merge la stomatolog.

☆În concluzie avem o zi în care trebuie să fim activi, concentrați mai mult pe muncă şi planurile de viitor, decât pe propriile plăceri.

Vă doresc o săptămână bună, în armonie cu cei din jur şi cu legile cosmice!

 

 

2 thoughts on “ASTRO-SFATUL ZILEI

  1. Buna dimineata! Multumesc pentru toate postarile, imi incep mereu dimineata mai frumos cu tine! Am citit ca exista culori benefice pentru anumite zile, credeti ca puteti include cand este cazul culoarea pentru ziua respectiva? Va fi mai usor sa aleg tinuta pe ziua respectiva😊
    Mult succes in continuare si o saptamana minunata!
    Maria

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s