ASTRO-SFATUL DE WEEKEND

screenshot_20181231-103442_gallery9 si 10 februarie – zile lunare 6 şi 7

_________________

Sâmbătă este o zi uşoară, cu o energie pozitivă. Fie că o petreceți în casă, afarã, în vacanță ori la birou, sarcinile zilei vor fi uşor de îndeplinit. Comunicarea cu persoanele de sex opus va fi una bunã şi va aduce beneficii.

Dacă încălcați în vreun fel legea în ziua 6 lunară, karma(legea cosmică) preia imediat cazul. Prin urmare, o zi nefavorabilă infracțiunilor şi altor acțiuni care constau în a minți pe cineva ori in acte, a înşela o persoană prezentându-i un produs ori situație neconformă cu realitatea, etc.

Nu împrumutați bani şi nici nu dați lucruri din casă/personale intr-o zi lunară 6.

Deoarece elementul comun al acestor două zile este aerul, iar organele active sunt plãmânii si căile aeriene, este indicat să vă plimbați într-un loc în care puteți respira aer curat. Țineți geamurile larg deschise, aerisiți-vă casele, faceți curățenie în locurile aglomerate din locuință. Aprindeți lumânări aromate(nu le lăsați nesupravegheate).

Din punct de vedere nutrițional nu avem restricții în weekend. Asta nu înseamnă că trebuie să mâncăm nesãnătos şi până nu ne mai putem ridica de la masă, ci cu simț de răspundere fațã de corp şi spirit.

Duminică, în ziua a 7 a lunară, persoanelor religioase le recomand să meargã la biserică. Deoarece muzică vindecă iar cuvântul reprezintă manifestarea ființei noastre, persoanelor mai mult spirituale decât religioase le recomand ascultarea şi intonarea mantrelor.

Petreceți restul zilei de duminică în armonie cu familia, fărã a bârfi şi a critica pe alții. Încercați să vă rezolvați propriile probleme din cămin, comunicați cu partenerul şi copiii voştri. Dacă ascundeți gunoiul sub preş nici problemele nu dispar, nici familie model nu deveniți.

Vă las mai jos mantra de pace “Om shanti om” ( pentru ziua de duminică). Om este sunetul primordial, vibrația manifestată la crearea Universului. În sanscrită “shanti” înseamnă pace, iar împreuna au un puternic impact atunci când sunt intonate. Dacă doriți sã contribuiți cu o manifestare in Univers şi in lumea ce ne înconjoară a unei energii pozitive chiar şi pentru câteva minute, acordați-vă cât timp aveți la dispoziție pentru a intona impreună cu vocea din video. Această mantră are puterea de a-i apropia pe cei care o rostesc indiferent de locul unde se aflã, asemenea unei rugăciuni spuse în mulțime. Este cea mai puternică mantră rostită de călugării tibetani, ei rugându-se zilnic pentru pace.

☆Deoarece este weekend, alte detalii cu care v-am obişnuit nu işi au rostul. Vă doresc o sâmbătă energică şi o duminică liniştită şi vă aştept în Multiversul meu luni dimineață! Vă mulțumesc tuturor pentru comentarii şi mesaje!🙏💫

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s