ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_0943338 februarie – a 5 a zi lunară

☆Lună în creştere în Peşti♓

☆Soare în Vărsător♒

☆A cincea zi de la Luna Nouă

☆Zi a săptămânii: vineri, guvernată de Venus

_________________________

Pot apărea conflicte la locul de muncă cu şefii/colegii/clienții din cauza unor informații eronate ori percepția greşită a acestora. De aceea vă sfătuiesc să vă exprimați cu claritate, făcându-vă înțeleşi de la primul contact. Este foarte bine să vă apărați punctul de vedere şi crezul, însă asigurați-vă mai întâi că dețineți informațiile corecte.

Plătiți facturi, datorii, rate. Nu dați bani cu împrumut. Nu începeți o afacere ori proiect nou şi nici nu vã schimbați jobul. Zi benefică călătoriilor.

Nu sunt multe de spus despre o zi lunară 5, ea fiind importantă mai mult pentru nutriție decât pentru alte acțiuni. Mâncați ce simțiți! Este important pentru sufletul vostru ca astăzi să vă gătiți o mâncare aşa cum vă place, cu ce ingrediente doriți şi condimentată după propriul gust. Ştim cu toții că atunci când mâncăm ce ne place stimulăm producerea dopaminei, unul dintre hormonii fericirii, care are rol important pentru emoțiile şi sentimentele pozitive. Atunci când exagerăm şi mâncăm prea mult ce ne place, nivelul crescut de dopamină creează dependență(ca şi in cazul drogurilor şi alcoolului) şi un efect invers, nemaiprovocând plăcere, ci depresie.

Este uimitor cum încã din Antichitate, atunci când au stabilit ziua lunara 5, oamenii aveau astfel de cunoştințe, observând legătura dintre starea emoțională şi alimentație, in scopul de a menține un echilibru între fizic, psihic şi natură. Pe când noi, care ne credem aşa “evoluați” , ne îmbuibăm fără  rost, fără un program şi fără să ne gândim la consecințele asupra corpului, creierului şi spiritului. Mâncarea şi apa sunt vitale organismului, însă cu măsură. În concluzie, astăzi e nevoie de producerea dopaminei pentru o stare de bine şi o bună funcționare a organismului.

Luna merge în gol până la ora 16:40, atunci când se va muta în Berbec ♈ Asta poate aduce produce întârzieri, schimbări bruşte de planuri, încurcarea informațiilor, datelor, actelor. Nu are rost să vă enervați, este o predispoziție astrală, însă umblați mai cu atenție!

Ca in fiecare vineri, zi guvernată de frumoasa Venus, este indicat să mergeți la cumpărături şi să vă achiziționați, pe lângă cele necesare, ceva frumos pentru voi ori pentru casă. De preferat să o faceți dupa ora 16:40 deoarece acel lucru vă poate da bătăi de cap( de ex. poate avea o defecțiune care vă pune pe drumuri, trebuind să-l returnați, ori poate apărea o altă neînțelegere). Petreceți după-amiaza  în familie, alături de copiii şi persoanele dragi vouă.

☆Vă doresc o zi minunată, cu experiențe benefice evoluției voastre personale!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s