ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery7 februarie – a 4 a zi lunară

☆Lună în creştere în Peşti♓

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi a săptămânii: joi, guvernată de Jupiter

__________________

Alegeți-vă cu grijă cuvintele pe care le rostiți astăzi pentru ca energia să treacă între chakre. Aveți grijă ce enunțați, să nu blocați chackra Vishuddha💫Aceasta este localizată la nivelul gâtului şi este sursa exprimării verbale. Se blochează atunci când reprimăm furia ori sentimente de ură, când ținem secrete, când bârfim în scopul de a face rău, transmițând o energie negativă in Univers, însă si atunci când ne aflăm intr-o situație nu neapărat negativă, dar care ne dă senzația de “nod în gât”. Prin blocarea acesteia putem afecta gâtul, corzile vocale, glanda tiroidă, glandele paratiroide, gura şi limba.

Astăzi există oportunitatea de a o debloca, astfel că vă sfătuiesc să spuneți o rugăciune cu voce tare şi să afirmați cuvinte frumoase. Aşa cum vă spălați pe dinți pentru curățare fizicã, aşa este nevoie şi de a vă curăța spiritual.

Cântăriți bine acțiunile şi deciziile luate, distingeți între bine şi rău, deoarece într-o zi lunară 4 lucrurile nu sunt tocmai cum par.

Este o zi bună pentru a vă ingriji de casă, grădină şi familie. Petreceți mai mult timp cu părinții, copiii, frații voştri. Oricât de departe s-ar afla aceştia, în secolul tehnologiei toată lumea e la doar un telefon distanță.

Dacă vã simtiți obosiți, faceți o baie lungã(Luna in semn de apă) şi apoi odihniți-vă. Cu cât vă forțați mai mult cu atât nu veți da randament.

Din punct de vedere nutrițional, consumați alimente care să nu afecteze chakra gâtului. De exemplu, fructele şi legumele proaspete au energie vie. Hidratați-vă !

☆Pentru cei care doriți să vă curățați chakra Vishuddha, las mai jos mantra “Har om” pe care să o intonați în acelaşi timp cu vocea din video. Are o durată de 5 minute, timp în care încercați să vizualizați energia de la nivelul gâtului şi al gurii. Despre silaba “om” am mai vorbit şi v-am spus că este sunetul primordial al Universului. Cuvântul “har” în sanscrită înseamnă Dumnezeul creator, astfel că împreună simbolizează unirea sinelui nostru cu Dumnezeul creator – un fel de “al avea pe Dumnezeu”. Nu este o coincidență că avem şi noi acest cuvânt care semnifică acelaşi lucru(a avea har) deoarece originile noastre sunt aceleaşi, din ramura indo-europeană. Diferența este că ei îşi respectă cultura şi strămoşii, pe când noi ne-am îndepărtat şi aruncat în viața “modernă”.

☆Vă doresc o zi frumoasă, în armonie cu legile cosmice! Vă mulțumesc pentru comentariile şi mesajele de apreciere !🙏

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s