ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_0943336 februarie – a 3 a zi lunară

☆Lună în creştere în Peşti♓

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi a săptămânii: miercuri, guvernată de Mercur

______________________

Simbolul zilei : leopardul🐆

O zi de acțiune în care urmăriți şi obțineți ceea ce vă doriți. Ajutorul energetic al simbolului vine doar pentru cei care fac ceva în acest sens, care ies la vânătoare, nu pentru cei pasivi.

Puneți bazele a ceea ce veți dori să fructificați la sfârşitul ciclului, atunci când nu veți mai avea energia necesară pentru a obține chiar tot ce vă doriți ori vă trebuie.

Deoarece leopardul vine în contradicție cu Luna in Peşti, nu vă lăsați conduşi de emoție. Gândiți obiectiv şi strategic!

Posibile altercații ori agresiuni- încercați să evitați locuri în care acestea se pot produce. Nu dați curs provocărilor, mai ales că este o zi atât de puternică combinată cu sensibilitatea Peştilor. Se poate să aveți o izbucnire din nimic, doar pentru că cineva atinge, chiar si fara sa vrea, o coardă sensibilă. Mai bine concentrați-vã pe muncă şi pe sarcinile zilei.

Este de asemenea benefic să începeți un program de exerciții(în caz că vă doreați asta, dar nu erați hotărâți in legătură cu momentul).

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții. Este chiar indicat consumul de carne roşie şi al unui un pahar de vin.

☆Vã doresc o zi plinã de energie, în care să reuşiți tot ce vã propuneți!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s