ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery5 februarie – ziua a 2 a lunară

☆Lună în creştere în Vărsător♒

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi a săptămânii: marți, guvernată de Marte

__________________

Astăzi, începând cu ora 7 dimineața, ne aflăm deja în a 2 a zi lunară deoarece Lună Nouă(ziua 30) şi prima zi au împărțit ultimele 24 de ore.

Ce ne mai aduce astăzi, 5 februarie, începutul noului ciclu lunar? Ne aduce şi începutul Anului nou chinezesc– mistrețul de pământ. Acest semn este asociat cu bunăstarea, prosperitatea, dorința de confort.

În astrologia europeană anul 2019 este anul lui Jupiter, marele benefic. Aflat in domiciliu, în Săgetător, devine mare iubitor de viață bună, mâncare bună, călătorie. Ca şi în astrologia chineză, anul poate aduce pentru mulți dintre noi o creştere a calității vieții. Jupiter este considerată planeta expansiunii,abundenței şi prosperității. Iată cum cele două tipuri de astrologie işi dau mâna şi ne arată că putem trăi frumos, încurajându-ne să ieşim din zona de confort, în acelaşi timp în care ne avertizează să nu activăm expansiunea pe latura negativă, deoarece putem primi de nu le mai putem duce. Puteți lua cu uşurință in greutate anul acesta, aşa că aveți grijă la apetitul mărit. Tot ceea ce Jupiter intâlneşte, măreşte ; dacă ne mai gândim şi la mistreț, nu este tocmai cea mai delicată făptură. Sunt vizați în special cei născuți în Săgetător şi Rac, dar şi cei cu Ascendentul în aceste două semne. Eu mă încadrez în ambele cazuri, sper să nu fie Jupiter atât de darnic😄 Chiar pot confirma : atunci când Jupiter a tranzitat, după 12 ani, gradul la care eu m-am născut, eram în stare să dorm în frigider😄

Revenind la frumoasa noastră zi de 5 februarie, deoarece Luna se aflā în Vărsător, ideile inovative în domenii precum Internet/online, IT, electricitate, în general orice tip de tehnologie, vă vor aduce succesul.

Este momentul să începeți proiecte noi şi să munciți cu toată dãruirea pentru împlinirea obiectivelor. Contractele semnate astăzi sunt de bun augur iar persoanele angajate vor aduce armonie în colectiv. Este permisă reorganizarea firmei ori rebrenduirea acesteia. O zi bună pentru a găsi un sponsor ori pentru a stabili sponsorizarea afacerii voastre.

Puteți schimba domiciliul, cumpăra o casă, călători, face tranzacții imobiliare.

Zi a abundenței, petreceți-o inconjurat de oameni, în agitație, gălăgie, mâncați ce vă doriți (este foarte important ca mâncarea să vă aducă satisfacție astăzi, nu mâncați forțat ceea ce nu vă place). Fiți generoşi, oferiți cadouri, faceți donații.

☆Succes în noul ciclu lunar, dar şi în noul an chinezesc! Vã doresc ca fiecare experiență să vă fie benefică în dezvoltarea personală!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s