ASTRO-SFATUL ZILEI

☆4 februarie – a 30 a zi lunară

Lună Nouă în Vãrsător♒

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi a săptămânii: luni, guvernată de Lună

__________________

Am ajuns la ultima zi a lunii şi prima din următorul ciclu lunar, denumită Lună Nouă. În acest moment, din perspectiva noastră, Luna are o iluminare şi vizibilitate de 0% deoarece se află între Soare şi Pământ.

Screenshot_20190204-002912_Gallery

Din punct de vedere atât astronomic, cât şi astrologic, un nou ciclu începe odată cu iluminarea ei.

Deoarece astăzi este ultima zi, este foarte important să vă găsiți echilibrul şi armonia, pentru a nu intra în noul ciclu cu bagaj karmic energetic. Iertați-i pe cei care v-au greşit, lâsând totul în urmă. Foarte important este ca astăzi să vă manifestați multumirea față de Dumnezeul creator, dar şi față de voi în postura de creatori ai propriei voastre realități. Analizați, trageți concluzii, încheiați socoteli, setați obiective noi. Fiecare ciclu lunar vă oferă şansa unui nou început, nu trebuie să asteptați 1 ianuarie.

Ştiu că sună ciudat, însă astăzi aveți grijă de creierul vostru. Nu-i oferiți informații inutile ori care ìl pot ìncărca negativ. Feriți-vă de subiecte controversate din presă sau din online care v-ar încărca emoțional şi care ar influența undele cerebrale. Nu consumați medicamente/substanțe care să vă altereze starea de conştiență. Feriți-vă de sunete şi mirosuri puternice.

Din punct de vedere nutrițional, nu este indicat să consumați carne.

Nu începeți proiect nou la locul de muncă, nu faceți angajări, nu semnați contracte importante. Începând de mâine veți avea timp suficient.

Nu vã tăiați părul timp de 7 zile de la Luna Nouă, în special astăzi când energia atinge minimul.

În casă nu este momentul de curățenie, renovare ori reparații. Petreceți ziua armonios şi încercați să vă încărcați căminul cu energie pozitivă şi mai ales cu lumină, deoarece Luna se află in umbra Pământului.

Pentru că tot am menționat manifestarea recunoştinței, vă las mai jos mantra Ramadasa ( ra-Soarele, ma-Luna, da-Pământul, sa-infinitul ), cu o durată de 10 minute. În timp ce o ascultați vizualizați toate momentele şi experiențele frumoase trãite, mulțumind pentru ele şi pentru faptul cã sunteți în viață. “Toate animalele, exceptând omul, ştiu principalul scop al vieții: să te bucuri!” –  Albert Camus

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s