ASTRO-SFATUL DE WEEKEND

screenshot_20181231-103442_gallery2 şi 3 februarie / zile lunare 28 şi 29

Lună în descreştere în Capricorn♑

Soare în Vărsător♒

__________________________________

☆Simbolul zilei de sâmbătă este lotusul. Caracteristica acestei flori este puritatea, chiar dacă rădăcinile sale se află în cele mai murdare ape. Prin analogie, ziua de astăzi vă oferă şansa de a vă depăşi condiția, înflorind în cel mai frumos mod cu putință. Profitați de orice şansă pe care v-o oferă viața prin diverse semnale, întâmplări, oameni pe care vi-i scoate în cale.

Înlãturați orice gând rãu, nu acționați cu rea credință, respectați pe cei din jur, dar şi natura (nu tăiați copaci, nu rupeți flori, nu mergeți la vânãtoare sau la pescuit).

Nu mâncați peste mãsură. Sunt indicate mâncãrurile mai lichide (supe, ciorbe) ceaiurile, fresh-urile de legume si fructe.

Vulnerabilitatea zilei lunare 28 este cea a ochilor. Evitați să priviți in telefon ori la tv pentru un timp îndelungat. O plimbare în naturã v-ar prinde bine.

☆Simbolul zilei de duminică este caracatița🦑

Luna intră în umbra Pământului, este ultima zi înainte de Luna Nouă. Energia fizică şi psihică atinge nivelul cel mai scăzut, de aceea vă sfătuiesc să nu vă lăsați consumați de gânduri. Este doar o stare, nu un capăt de lume. Nu vă lăsați conduşi de impuls, luând decizii greşite de moment. Totul va reveni la normal din 5 februarie, odată cu începerea unui nou ciclu lunar.

Nu luați şi nu dați cu împrumut. Nu incepeți nimic nou. Nu cumpărați un lucru deoarece poate fi defect ori situația se poate schimba în aşa fel încât să nu vă mai folosească.

Luminați colțurile intunecate din casă. De preferat lăsați o lumină de veghe pe timpul nopții. Până vă culcați puteți ține o lumânare aprinsã in camera in care vă aflați (becul fiind stins). Faceți un duş inainte de culcare. Atenție ! Nu lăsați lumânările nesupravegheate!

Din punct de vedere nutrițional, duminică puteți consuma, gătit în casă, plăcinte, clătite, chec, tort, pâine.

☆Deoarece este sfârşit de săptămână, alte detalii cu care v-am obişnuit nu îşi au rostul. Vă doresc un weekend liniştit, cu experiențe benefice evoluției voastre şi vă aştept în Multivers luni dimineața!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s