ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_0943331 februarie – a 27 a zi lunară

☆Lună în descreştere în Capricorn♑

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi lunară 27(de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii: vineri, guvernată de Venus

__________________

Simbolul zilei este tridentul 🔱 lui Neptun/ Poseidon (zeul mărilor).

Astăzi pot ieşi la ivealã secrete bine ascunse sau veți fi puşi intr-o situație în care să descoperiți la voi înşivă o latură de care nu erați conştienți ori pe care ați negat-o până acum. Acestea sunt doar probabilități, în funcție de scheleții fiecăruia din dulap. În cazul în care nu există aşa ceva ori v-ați acoperit destul de bine urmele, petreceți ziua încercând să vă descoperiți pe sine. Ce vă place sau displace, ce vă determină să acționați intr-un anumit fel, de ce anume aveți nevoie pentru a evolua. Din când in când este bine să stăm în linişte, ascultând doar propriile gânduri. Dacă unii dintre voi vă aflați intr-o situație sau aveți o problemă căreia nu-i găsiți rezolvare, prin concentrare şi meditație puteți găsi soluția. Întotdeauna răspunsul se află în noi !

O zi bună pentru a pleca în vacanța şi a vizita locuri noi. Evitați orice discuție în familie sau cuplu, fiți mai afectuoşi şi înțelegători.

Din punct de vedere nutrițional, alintați-vă cu preparatele voastre preferate.

Este indicat ca astăzi să plătiți datorii, facturi, rate şi să vă implicați în acte de caritate. Ca o paranteză : donarea a 2 euro unei anumite cauze nu vă deranjează prea mult din confortul scaunului de acasă ori de la birou, însă poate salva o viață iar pe voi echilibra karmic. Nu puteți stii niciodată când veți avea nevoie de acei 2euro.

Şi, ca în orice vineri, zi guvernată de frumoasa Venus, vã sfătuiesc să mergeți la cumpărături şi să vă achiziționați ceva plăcut pentru voi ori pentru casă.

☆Pentru cei care doresc să mediteze, las mai jos o muzică specială pentru activarea subconstientului şi intuiției.Cum spuneam, răspunsul este întotdeauna în noi. Sunetele sunt in strânsă legătură cu simbolul zilei, tridentul lui Neptun, deoarece sunt chiar la frecvența mişcării de rotație a acestei planete.

Sunetele pe care le veți auzi sunt tonuri binaurale care induc relaxarea ori au efecte benefice asupra unor diferite probleme de sănătate. Aceste pulsații provoacă valuri, influențând creierul prin antrenarea undelor cerebrale.

☆Vã doresc o zi frumoasă, cu experiențe folositoare pentru evoluția voastră personală !

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s