ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery31 ianuarie – a 26 a zi lunară

☆Lună în descreştere în Săgetător♐

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi lunară 26(de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii: joi, guvernată de Jupiter

______________________

Deoarece ne apropiem de sfârşitul ciclului lunar nu este recomandat să începeți activități noi, ci să le rezolvați/încheiați, pe cât posibil, pe cele aflate deja în desfăşurare.

Energia este din ce în ce mai scăzută cu cât ne apropiem de Luna Nouă (4 feb) ceea ce poate determina aparitia sentimentului de neputință ori frustrare pentru că lucrurile nu ies cum ne dorim. Trebuie doar să facem ceea ce este indicat, fãrã a exagera şi a ne implica în ceva care ne depăşeşte momentan puterea şi concentrarea. Nu vă certați şi nici nu vă băgați in discuțiile altora!

Simbolul zilei este mlaştina. Puteți cădea cu uşurință în ispită, ademeniți de o imagine distorsionată a realității. Confuzia, consumul de droguri si alcool, furturi mărunte ori cu folosirea violenței, câştiguri nemeritate, critica, bârfa, invidia, judecarea vieților altora, toate acestea sunt pe ordinea de zi. Încercați să vă țineți departe de astfel de acțiuni deoarece vă puteți afunda într-o mocirlă din care vă veți ridica cu greu.

Nu consumați alcool sau substante (inclusiv anumite medicamente)  care vă pot afecta capacitatea de a conduce, deoarece riscul de a provoca un accident este unul ridicat astăzi.

A 26 a zi lunară nu este indicată achizițiilor de valoare, în special case, apartamente, terenuri ori incheierii unui contract important deoarece se află sub influența confuziei. Posibil ca lucrurile să nu fie exact cum vi s-au prezentat, de aceea vã sfătuiesc să amânați. Impulsul vă impinge să cheltuiți bani pe lucruri inutile. Nu este momentul să faceți risipă nici de bani, nici de energie.

Zi benefică avocaților în rezolvarea cazurilor şi studenților în asimilarea informațiilor ( mai ales că se află în sesiune).

Din punct de vedere nutrițional, puteți include in meniul vostru de legume proaspete, orez, peşte, unt, grăsimi animale, un pahar de lapte la cină.

Nu sunt indicate activitățile în gospodărie, cum ar fi curățenia ori reparațiile care nu reprezintă o urgență. Păstrați-vă energia pentru voi înşivă!

Există restricție în ceea ce priveşte mersul la stomatolog, în niciun caz extracții ori tratamente pe canal astăzi. Următoare dată în care NU este indicat să ajungeți in cabinetul de stomatologie : 10 februarie.

☆Este joi, zi guvernată de Jupiter. Puterea lui protectoare şi beneficã este mai mare astãzi deoarece Luna se aflã in semnul zodiacal pe care acesta il guvernează şi anume Sãgetător. Vă las mai jos mantra lui Jupiter pentru a vă oferi câteva minute de linişte, construindu-vă protecție împotriva influențelor negative de astăzi.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s