ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433329 ianuarie – a 24 a zi lunară

☆Lună în descreştere în Scorpion♏

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi a săptămânii: marți, guvernată de Marte

__________________

Avem o zi lunară caracterizată de energie masculină, combinată şi întărită de guvernatorul zilei, Marte, zeul războiului.

Acționați cu toată forța! Tot ce faceți astăzi trebuie să fie la capacitate fizicã maximă, cu implicare 100%. O zi bună să construiți/ dărâmați/ reparați. În Antichitate, în această zi  lunară egiptenii începeau construirea unei noi piramide. Forța naturii este de asemenea amplificată, ceea ce poate duce la apariția furtunilor ori a diverse fenomene.

Avem un simbolism puternic însă trebuie să menționez faptul că Luna merge în gol până la ora 16:30. În acest interval posibil să apară anumite întârzieri ori obstacole în desfăşurarea normală a programului vostru. Se poate întâmpla să faceți un drum(sau mai multe) degeaba ori în plus, de exemplu ați uitat actele acasă ori vi s a anulat o programare. Nu vă lăsați încurcați de o astfel de situație.

Nu săriți peste nici o masă principală şi nu vă infometați. Faceți loc în meniul vostru unui pahar de iaurt/sana/chefir.

“Înțeleptul işi face iarna car şi vara sanie” – o zicală pe care să o aveți în minte astăzi, când veți lucra sau lua decizii pentru viitorul vostru.

Deoarece numărul cititorilor creşte constant, voi reposta mantra pe care v-am sfătuit deja pe unii dintre voi să o ascultați dimineața la cafea. Aceasta activează cele 7 puncte prin care circulă energia (chakrele). Frecvența melodiei este de 432Hz, adică frecvența naturală a Universului, având rolul de a armoniza mintea, trupul şi spiritul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s