ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery28 ianuarie – a 23 a zi lunară

☆Lună în descreştere în Scorpion♏

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi lunarā 23 (de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii: luni, guvernată de Lună

__________________

Deoarece Luna a intrat în ultima fază de descreştere înainte de Lună Nouă(4 februarie) în zilele următoare puteți simți o scădere a energiei atât fizice, cât şi emoționale. Urmează perioada aceea din lună în care sunteti mai împrăştiați, împiedicați, scăpați lucrurile din mână ori uitați anumite sarcini. Nu este vina voastră însă, conştientizând această influență, puteți fi mai atenți.

Feriți-vă de persoanele care vã consumă energia inutil şi aveți grijă să nu deveniți chiar voi o astfel de persoanã. Din cauza lipsei de energie şi chef, tindem să ne “hrănim” cu a celorlalți pentru a ne mai anima starea. Este o acțiune involuntarã şi perfect normală. Aşa cum vă sfătuiesc să vă mențineťi la distanță de astfel de persoane, aşa vă avertizez şi pe voi să nu deveniťi asemenea persoane obositoare, care îi seacă pe alții de vlagă.

Pentru a evita neînțelegerile ori interpretarea greşită a cuvintelor, spuneți clar şi răspicat ce aveți de spus. De preferat este să evitați totuşi disputele şi confruntările. Nu vă lăsați conduşi de sentimente de invidie ori răzbunare, fiindcă se vor intoarce impotriva voastră fix când vã va fi lumea mai dragă.

Deoarece ne apropiem de Luna Nouă, analizați acțiunile din ultima lună inainte de a trage linia finală. Rezolvați ce ați tot amânat, incercați să găsiți solutii pentru a incheia până in data de 4 februarie, toate actiunile începute. Bineinteles, mă refer la proiecte mici, care nu necesită efort si atenție mai mult de un ciclu lunar.

Din punct de vedere nutrițional nu se consumă niciun tip de carne astăzi, indicate fiind brânzeturile alături de diverse salate, sucuri de fructe, ouã. Asta nu inseamnă că trebuie să mâncați brânză si lapte toată ziua, ci să le faceți loc un meniul vostru de astăzi.

Sistemul imunitar incepe să scadã în aceste zile. Evitați pe cât posibil aglomerația(din cauza virozelor care circulă), dacă nu e neapărat nevoie sau nu e in interes de serviciu/şcoală. Aveți grijă la întinderi ori accidentări la coloană, nu ridicați greutăți(în sensul de a nu vă forța); fiind condiții de iarnă, cu polei, aveți grijă cum păşiți pentru a nu vă accidenta(fractura vreun os); nu faceți miscări bruşte care să tensioneze musculatura.

În perioada care precede Luna Nouã dar şi cea următoare ei (27 ian- 10 feb) nu este indicat să vă tăiați părul deoarece vă tăiați energia vitală, legătura cosmică. Voi aborda acest subiect intr-un articol viitor deoarece cunoştințele despre puterea energetică a părului s-au cam pierdut. Ne complicăm viața cu atâtea informații inutile, uitându-ne astfel originile şi cum să trăim simplu, în armonie cu Universul si natura.

Cu Luna în Scorpion, elementul activ al zilei este apa. Puteți face curățenie, spăla rufe, o baie relaxantă la sfârşitul zilei. O zi bună pentru a face reparații în baie.

☆Vă doresc o zi minunată, cu experiențe necesare dezvoltării voastre personale!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s