ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery25 ianuarie – a 20 a zi lunară

☆Lună în descreştere în Balanță♎

☆Soare în Vărsător♒

☆Zi lunarā 20 (de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii: vineri, guvernată de Venus

__________________

Energia zilei vă îndeamnă la eliberare. Ieşiți dintr-o relație ori parteneriat (de orice fel)care v-a îngrădit libertatea de decizie şi de acțiune. Depăşiți propriile bariere impuse şi încercați o activitate nouă care să vă ofere independență. Nevoia acută de libertate vă poate determina să vă luați concediu ori chiar să demisionați. Înapoierea banilor împrumutați reprezintă de asemenea o eliberare, aşa că luați in considerare plata unei datorii.

Astăzi poate fi o zi de mari reuşite. Cu toate acestea, nu vă dați o prea mare importanță. Lucrați in continuare la atingerea obiectivului fără să deveniți aroganți.

Acordați atenție persoanelor şi discuțiilor din jurul vostru. Puteți avea de învățat de la persoane mai evoluate ori poziționate mai sus ierarhic. Nu ezitați să le cereți sfatul.

În cazul în care dețineți o afacere, este o zi bună să deschideți un nou punct de lucru şi să faceți angajări (încheierea efectivă a contractului).

Din punct de vedere nutrițional alcoolul şi carnea nu sunt indicate astăzi(se poate consuma intr-o cantitate mică pui sau peşte).

Încercați să nu vă obosiți ochii. Nu conduceți distanțe lungi fără pauze. Intr-o zi lunară 20 durerile de cap şi spate se pot accentua.

Deoarece frumoasa Venus este atât guvernatoarea zilei, cât şi a semnului în care se află Luna(Balanță) vă sfãtuiesc să mergeți la cumpărături şi să vă achiziționați ceva frumos (pentru casă, pentru voi înşivă, nu contează). Bucurați-vă de frumusețe, bun gust şi confort în compania unor persoane de calitate.

☆Per ansamblu, o zi fără prea multe provocări. Comunicați armonios şi petreceți frumos!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s