ASTRO-SFATUL DE WEEKEND

20190110_09433326 / 27 ianuarie

Zile lunare(de la Luna Nouã) : 21 / 22

________________

☆Ziua de sâmbătă este potrivită pentru a o petrece alături de familie ori prieteni, acasă, în oraş sau în vacanță. Vă sfătuiesc, pe cât posibil, să o petreceți în aer liber. Activitățile de grup sunt indicate intr-o zi lunară 21.

Deoarece simbolul zilei este calul 🐎activitățile sportive sunt benefice organismului. Nu este o zi de trândăvit, ci de consumat energia. Nu inseamnă neapărat că trebuie să alergați 3 km sau să lucrați cu greutăți, însă puteți face o plimbare lungă prin parc. Tot din acest motiv(al simbolului) ziua este benefică comerțului cu mijloace de transport dar şi vânzarea/cumpărarea cailor de rasã.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, însă vă sfătuiesc să integrați în meniul vostru fructe şi legume roşii deoarece sistemul circulator sanguin este cel activat de ziua 21 (roşii, ardei, ceapă, sfeclă, mere, grep roşu etc). Atenție la cantitatea de alcool consumatã şi la orele de odihnă pentru a uşura funcția ficatului. Un ceai de cireşe şi merişoare v-ar prinde bine.

☆Duminică fiți atenți la semnele din jurul vostru, inclusiv la visele de noapte deoarece este posibil ca subconştientul să vă transmită anumite semnale/informatii.

Memoria şi gândirea analitică sunt foarte active astăzi, fiind capabili să asimilați o cantitate mare de informație ori să găsiți rezolvare la probleme ce vă frâmântă de mult timp. Capacitatea de analiză este mult mai bună, de aceea vă recomand studiul şi aprofundarea cunoştințelor pentru ziua de duminică. Dacă până acum o situație v a dus intr-un punct mort, mai aruncați încă o dată o privire asupra cazului.

Din punct de vedere nutrițional nu există restricții, ba chiar este indicat să mancați bine.

Fiind o zi de duminică, alte detalii nu-şi au rostul.

☆Vă doresc un weekend minunat şi vă aştept în Multiversul meu luni dimineața!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s