ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433322 ianuarie – a 17 a zi lunară

☆Lună în descreştere în Leu ♌

☆Soare în Vărsător

☆Zi lunarā 17 ( adică a 17 a zi de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

___________________

Elementul principal al zilei este energia feminină. Astăzi trebuie să vă arătați dragostea şi aprecierea față de mamele, soțiile, surorile, iubitele voastre sau orice altă femeie importantă din viața voastră.

Cei care işi aniversează anii de căsnicie sau de relație astăzi ar fi bine să organizeze o mică petrecere alături de prieteni. Dacă acest lucru nu este posibil, în mare parte motivul fiind că ne aflăm in timpul săptămânii, vă sfătuiesc să vă turnați câte un pahar de vin, să dați volum la muzică şi să dansați cu persoana iubită. Este o zi a celebrării femeii, iubirii, conexiunii dintre persoanele de sex opus. Râdeți, glumiți, însă veți grijă mai departe😄 Posibilitatea concepției “accidentale” într-o zi lunară 17 este mare.

Chiar dacă nu aveți nimic de sărbătorit(sau de conceput 😄 ), indicațiile rămân aceleaşi : muzicã în casă şi activități distractive. În Antichitate această zi era dedicată lui Bachus, organizându-se petreceri fastuoase.

Nu există restricții din punct de vedere nutrițional.

Nu luați şi nici nu dați bani cu împrumut. Nu promiteți ceva dacă sunteți conştienți cã existã posibilitatea de a nu vă putea ține promisiunea.

Deoarece simbolul zilei este Shakti (energia feminină în sanscrită), vă las mai jos mantra cu acelaşi nume care poate fi interpretată ca o mulțumire adusă energiei primare, Divinității care ne-a creat. Cu toții suntem energie înainte de a aparține oricărei religii.

Vã doresc o zi veselă, cu multe râsete!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s