ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery21 ianuarie – a 16 a zi lunară

☆Lună Plină in Leu ♌

☆Soare în Vărsător

☆Zi lunară 16 ( de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : luni, guvernatã de Lună

__________________

Astăzi avem o zi cu o încărcătură emoțională deosebită : Lunã plină în Leu, în total 5 planete în semne de foc. Suntem împinşi de la spate în a ne asuma riscuri şi a schimba direcția greşită în care ne îndreptăm. Fiecare dintre voi ştie mai bine cu ce demoni se luptă, aşa că vă doresc minte luminată in alegerile pe care le veți face.

Într-o zi lunară 16, ce are ca simbol un fluture, trebuie să găsiți echilibrul între minte şi corp. Nu vă lăsați năpădiți de gânduri şi emoții deoarece vă puteți îmbolnăvi fizic. Gândiți-vă la asta în fiecare zi, înainte să reacționați chiar şi la cel mai mic disconfort pe care îl întâmpinați. Nimic nu merită să fie plătit cu  sănătatea voastră.

În gospodărie nu este indicat să faceți prea multe, însă puteți planta flori.Dacă locuiți la bloc puteți schimba pământul din ghiveci ori curăța frunzele, orice activitate care să vă pună în legătură cu natura.

În cazul în care vă aflați intr-o poziție de conducere, nu cereți prea multe de la angajați astăzi. Lăsați pretențiile de-o parte o zi, până se echilibrează energia şi până când toată lumea işi va recupera concentrarea. În cazul in care sunteți angajat ocupați-vă cu sarcini uzuale, nimic ieşit din comun care să necesită o atenție sporită.

Indiferent de provocările zilei în care avem lună plină, nu reacționați. Dacă cei din jur nu-şi pot controla ieşirile nervoase ori stările emoționale, fiți voi cei care înțeleg situația şi care cedează.

Hrăniți-vă bine, vitaminizați-vă organismul. Mergeți la sală/ la fitness/alergați/faceți o plimbare lungă. Exercițiile fizice şi aportul de vitamine şi minerale, in special fierul, sunt foarte importante astăzi pentru regenerarea sângelui. Evitați orice intervenție chirurgicală deoarece există risc hemoragic ( acest sfat este valabil pentru zilele cu Lună plină din fiecare lună calendaristică). În această zi nivelul mării creşte, circulația sevei plantelor se amplifică şi, asemenea lor, tensiunea arterială a omului.

Găsiți echilibrul înăuntrul vostru pentru a putea influența in bine energia care vă inconjoară. Astfel, veți putea să-i ajutați pe cei care intră in contact direct cu voi şi care pot avea o stare de irascibilitate. Fiți creatori ai armoniei!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s