Cum ne va influența eclipsa din 21 ianuarie în următoarele 6 luni

screenshot_20190114-154121_facebookSensibilitatea reginei nopții întâlneşte forța regelui junglei

☆În dimineața zilei de 21 ianuarie vom avea parte de o eclipsă totală de Lună care va aduce schimbări în viețile noastre, cu un efect de până la 6 luni.

☆Emoțiile şi dorințele noastre cele mai profunde nu numai că vor ieşi la suprafață, ci vor căuta expunerea, afirmarea, asemenea semnului in care are loc ( Leu ). Impulsionați de dorința de a fi văzuți vom face anumite schimbări in viețile noastre, în funcție de casele astrologice în care aceasta va activa. Unii vor dori ca talentul nativ să le fie recunoscut ori să strălucească în plan profesional, pe când altii se vor axa pe întemeierea unei familii şi stabilirea unui domiciliu.

☆Indiferent de sectorul de viață afectat în funcție de semn şi casă, această eclipsă nu este decât un imbold pe care il primiți pentru a schimba ceva în bine. Dragostea, afecțiunea, muzica, dansul, relaxarea alături de cei dragi vă vor ajuta să treceți peste anumite momente tensionate.

☆Mai jos veți găsi previziunile pentru fiecare semn zodiacal. Consultați de asemenea şi Ascendentul, de multe ori acesta fiind mai relevant decât semnul în care v-ați născut.

●BERBEC

Eclipsa are loc pe casa V a dragostei, copiilor şi exprimării creative.Veți simți nevoia să vă exprimați liber şi să nu vi se mai ingrădească libertatea de alegere.Unii dintre voi veți renunta la anumite legături pentru a vă regăsi pe voi inşiva. Altii veti avea in sfarsit curajul de a ieşi in față, de a vă urma visul, de a se apuca de proiectul mult dorit, de a vã căuta job in domeniul care vă implineste ori de a vă deschide propria afacere. Exista posibilitatea atât a renunțării la persoana iubită deoarece simtiti ca nu mai impartasiti aceleaşi idealuri, cat si a intâlnirii marii iubiri. Este probabil ca o sarcină să apară in urmatoarele 6 luni. In cazul in care deja aveti copii, petreceți mai mult timp cu aceştia, deoarece pot intampina anumite probleme sau pot trece prin anumite transformări in care au nevoie de sprijin. Pentru artistii Berbec creativitatea este la cote inalte, insă aveți in vedere ca uneori este nevoie să mai schimbăm şi să îmbunătățim pe ici, pe colo. Luna pe casa V iar Soarele in opozitie pe casa XI vă sugerează sa renuntati la orgolii ori mentalitati invechite şi sa va imbunatatiti atât serviciile oferite clientilor cât şi atitudinea față de aceştia, deoarece de ei depinde succesul vostru.
Iesiti in oras, distrati-va, mergeti intr o vacantă ori petreceti timp cu prietenii. Mentineti-vă departe de dramã in această perioadă.

●TAUR

Eclipsa are loc pe casa IV a căminului, iar in combinație cu Jupiter si Venus din casa VIII as putea zice ca aici vor fi cele mai mari schimbări. Posibil sa intalniti o iubire vulgerătoare cu care veți trai si simti intens si pasional. Fiind o zodie cu picioarele pe pământ, acest aspect vă determină, in sfârşit, să vă asumați riscuri şi să nu vă mai mulțumiți cu mediocritatea. Posibil ca acesta sa fie şi motivul pentru care unii Tauri decid să pună capăt căsniciei anul acesta( sau in urmatorii ani, depinde de harta natală).
În cămin pot avea loc schimbări( chiar şi de domiciliu), renovări, apariția unor membri noi, ori diverse discuții şi tensiuni. Câştigurile partenerului de viațã se vor duce tot în acest sector, al căminului. Deoarece reprezintă de asemenea si familia de origine, nu este exclus ca parintii vostri sa aiba nevoie de voi ori să apară anumite neintelegeri cu aceştia.Bani vor fi, aveți grijă cum ii gestionați.

●GEMENI

Eclipsa de Lună de pe casa III vă anunță ca este momentul să renuntati la idei vechi, la modul in care interacționați şi in care vă exprimați. Aduceți un suflu nou in felul in care comunicați şi adoptati un mod de gândire actual. Aceasta este ultima eclipsă de pe axa Leu- Vărsător pentru urmatorii ani, aşa ca profitati de lejeritatea si entuziasmul cu care puteti face anumite schimbări. Renunțați la prietenii care nu vă mai fac bine pentru a face loc noilor oameni apăruți in viețile voastre. Fiindcă tot sunteți populari in această perioadă, profitați de acest aspect pentru a fi şi “moderni”. Lucrați de asemenea la atitudinea voastră față de cei apropiați(opozitie Soare pe casa XI)
Pentru cei care lucrează in media, in online, in relații cu publicul sau orice alt job care implică transmiterea informației, succesul este atins de aceia dintre voi care lucrează, se reinventează ori se adaptează la condițiile actuale. Un articol sau o postare online vă poate aduce faima.

●RAC

Pentru voi, eclipsa are loc pe casa II a resurselor proprii si banilor proveniți din muncă. Aici este nevoie de o schimbare față de cum vă câştigați banii, cum vă folosiți resursele (timp, energie) ori față de cum şi ce percepeți ca având valoare. Este momentul să vă adunați forțele şi să vă puneți la bataie atat talentele innascute cat si aptitudinile dobândite. Această eclipsă poate aduce de asemenea schimbări fără voia voastră, de exemplu un job intr-un domeniu cu care nu sunteti tocmai familiarizat si care necesită extra efort. Exemplele pot fi numeroase legate de folosirea resurselor si castigarea banilor, în special din cauza lui Jupiter care se află in casa VI, unde va aduce modificări în programul vostru de lucru şi rutina zilnică.Trebuie să vă adaptați din mers. Pentru unii dintre voi această eclipsă poate da naştere unei noi idei de a face bani.

●LEU

Deoarece eclipsa are loc in semnul vostru, este momentul pentru transformare personalā. Pe primul loc va fi pentru voi stabilirea a ceea ce aveți nevoie. Implinirea de sine este nevoia principala a Leilor. Veți simți nevoia de atenție, de a vă expune ca intr-o vitrină in care să străluciți iar ceilalți să vă admire. Unii pot trece printr-o criză de identitate tocmai pentru că nu se simt suficient de încrezători incât să se expună ori să-şi asume o schimbare in această direcție. Vă gândiți totuşi şi plãnuiți cum să vă îmbunătãțiți calitatea vieții. Deoarece 2019 este un an foarte fertil pentru Lei dar si plin de iubire, posibil ca acest tip de schimbări le vor experimenta in special aceia dintre voi care urmează să se căsătorească ori să aibă un copil. Pe cei care vor sa-si deschida propria afacere ori o au deja(in special intr-un domeniu creativ) va sfatuiesc intai sa va puneti pe voi insiva sub lupă, ca apoi sa aveti pretenții de la parteneri ori clienti. Căutați sa excelați in domeniile voastre de activitate!

●FECIOARĂ

Având loc in casa XII, această eclipsă vă poate încărca emoțional cu sentimente de vină față de acțiuni din trecut, temeri pe care le-ați ascuns undeva in voi, tot felul de gânduri pe care le-ați blocat de-a lungul timpului. A venit momentul să le înfruntați, rezolvați şi vindecați. Aceasta este schimbarea care vine cu eclipsa: debarasarea față de trecut. Şi cum voi beneficiați de Jupiter si Venus pe casa IV, pentru a vă simti mai bine in perioada aceasta si pentru a trece mai usor peste avalanşa de stări, puteți să vă reamenajați locuința ori să vă achizitionati ceva prețios, orice vă va face să vă simtiti confortabili şi relaxați.

●BALANȚĂ

Deoarece pentru voi este foarte important sprijinul celor din jur, această eclipsă vă va oferi oportunitatea de a vedea cine este cu adevărat acolo pentru voi. Cu un efect de 6 luni, aceasta va scoate la iveală persoanele de care nu mai aveți nevoie in drumul vostru, de la prieteni apropiați până la partneri de viață. Este foarte important să conştientizați ca unele persoane nu mai impărtăşesc aceleaşi idealuri cu ale voastre şi că este timpul să mergeți fiecare in drumul vostru. Fiind Balante, un semn foarte sociabil, vă veți reface in scurt timp cercul de prieteni. De asemenea, un astfel de aspect poate intări, acolo unde legãtura este adevărată, putându-vă baza in perioada următoare pe sprijinul unui prieten.

●SCORPION

Cu eclipsa pe casa X este momentul să faceți o schimbare în carieră ori in afacerea pe care o dețineți. Poate că v-ați setat anumite obiective pe care nu le puteți implini, acesta fiind un moment bun pe a le revizui şi a lua anumite decizii : renunțați ori le ajustați. Comunicarea cu cei din jur este foarte importantă deoarece depindeți de aceştia( parteneri de afaceri, colegi de muncă, clienți). Aveți grijă la atitudine !
Chiar dacă simtiti ca vi se cuvine o promovare financiara, avansare in grad sau orice alta propulsare a imaginii ori statutului, trebuie mai întâi să o meritați. Relația cu mama sau cu orice femeie care reprezinta autoritate pentru voi( de exemplu o profesoara, directoare, şefa de la locul de muncă etc) poate suferi unele schimbări sau se poate afla in tensiune in perioada următoare.

●SĂGETĂTOR

Pentru voi eclipsa pe casa IX poate aduce şansa unei călătorii la studii, a migrației individuale ori cu întreaga familie intr-o altă țară in scop profesional, sau pur si simplu o cãlătorie pentru a vă pune ordine in gânduri. Examenele din această perioadă vor avea rezultate bune. Planurile de viitor prind contur însă doar dacă renunțați la ce vi se cere pentru a profita de şansa oferită(de exemplu relocarea). Fiind şi casa propriei credințe şi al propriului sistem de valori, o schimbare cerută aici poate fi renunțarea la anumite lucruri în care credeți sau care pentru voi reprezintă valoare şi, prin urmare, adoptarea unora noi. Nevoia de afirmare şi schimbare a modului cum sunteti vãzut în societate vă împinge să luați anumite decizii cu privire la imaginea voastră(schimbări de look, interventii estetice, un nou stil de viață).

●CAPRICORN

Deoarece Capricornilor le place să dețină controlul, această eclipsă le va zgudui puțin stabilitatea închipuită de pe casa VIII. Este momentul să realizați cât valorați şi să începeți să vă prețuiți, tăind din rădăcini relațiile toxice. Având Saturnul acasă, în semnul vostru, ii sunteți datori cu reconstrucția voastră într-un mediu mai bun pentru voi.
Dacă voi sunteți bine, restul vine de la sine! Veți atrage oameni noi, parteneriate noi şi benefice, bani şi resurse necesare pentru a prospera. Totul începe cu decizia de a face schimbarea in viața voastră, detaşându-vă de tot ce vă ține pe loc ori vă dăuneaza fizic si psihic.

●VĂRSĂTOR

Eclipsa are loc in aceeaşi zi in care Soarele intră in semnul vostru. Este un nou inceput pentru voi, mai ales in zona relațiilor de cuplu(casa VII) dar si a relatiilor cu ceilalți, casa XI cunoscând expansiunea lui Jupiter. Este timpul să lăsați în urmă neîmplinirile, temerile şi frustrările pentru a vă putea deschide către nou. Apar oportunități de a întâlni persoane de la care să aveți ce invăța şi care să vă ajute să evoluați. Relația de cuplu se poate întări ori se poate încheia, depinde de cât de folositoare vă este in evoluția personală. Posibile parteneriate(de afaceri) cu femei.
Mintea vă este foarte activă in această perioadă. Incercați să nu impuneți ideile şi convingerile voastre celorlalți, ci mai bine folosiți această energie in beneficiul vostru( diverse proiecte, cursuri, examene).

●PEŞTI

Pentru voi eclipsa are loc pe casa VI a locului de muncă si a sănătății. Combinat cu prezența lui Marte si Uranus în casa a II-a puteți descoperi modalități ori talente noi de pe urma cărora să vă câştigați banii. Din această cauză posibil ca unii dintre voi să vă doriți schimbarea locului de muncă ori să faceți pasul căte avansare în carieră. Acest sector de viață va suferi cele mai multe schimbări in următoarele luni. Pentru cei dintre voi care vă ştiți cu anumite probleme de sănătate este momentul să faceți o schimbare in programul zilnic şi in alimentație. Este indicat să mergeți de asemenea la medic pentru stabilirea unui tratament. Chiar dacă vă ştiți sănătoşi, acordați atenție semnelor/simptomelor.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s