ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433318 ianuarie – a 14 a zi lunară

☆Lună în creştere în semnul Gemenilor♊

☆Soare în Capricorn

☆Zi lunară 14 ( de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

_______________

Această zi vă oferă şansa de a schimba ceva în viața voastră înainte de Luna Plină 🌚 din data de 21 ianuarie. Analizați cu atenție ceea ce aveți nevoie şi de ce anume trebuie să vă debarasați, mai ales ca avem şi eclipsă de Lună în aceeaşi zi. Setați-vă obiective şi informați-vă despre tot ce aveți de făcut pentru a le atinge ori cãutați o cale de rezolvare a problemelor existente deja. Răspunsurile şi rezolvările nu se află numai in jurul, ci şi înăuntrul vostru. De multe ori uităm să stăm de vorbă cu noi înşine, să ne analizãm şi să ne cerem socoteală, crezând că lumea asta toată ne datorează ceva.

Avem încă Luna în Gemeni, prin urmare comunicarea cu superiorii, angajatii, clienții este una bună. Informația se transmite cu uşurintă. Fiți activi şi comunicativi deoarece proiectele incepute azi ori parteneriatele incheiate vor fi de succes. Antrenați participarea tuturor; cu cât mai multe idei cu atât mai mari şansele de reuşitã.

Faceți curățenie în casă, aerisiți bine camerele, după care tămâiați ori aprindeți o lumânare aromatã. Pentru a acoperi toate cele 4 elemente, în apa de la mop presărați puțină sare(simbolizeazã pământul).

Mergeți la cumpărături şi achiziționați-vă ceva frumos. Ziua lui Venus nu poate trece fără să vă oferiți o mică bucurie.

Din punct de vedere nutrițional este bine să se consume alimente uşor digerabile şi uşor sărate. Evitați carnea şi deserturile!

Vă las mai jos linkul unei mantre dragi mie, recitată de Dalai Lama şi alți călugări tibetani, care semnifică pentru civilizatiile trecute de acum mii de ani şi pentru cea actuală “sunetul liniştii”. Dacă liniştea ar fi un sunet, mantra “Om mani padme hum” ar fi acela. Varianta este foarte lungă (3 ore). Bineinteles, ascultați cât vă permite timpul.

Încheiați săptămână în forță şi petreceți weekend-ul în pace şi armonie! Vă doresc numai bine!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s