ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery17 ianuarie 2019 – a 13 a zi lunară

☆Lună în creştere în semnul Gemenilor♊

☆Soare în Capricorn

☆Zi lunară 13 ( de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : joi, guvernată de Jupiter

_______________

Simbolul zilei este roata ⚙ Astăzi totul este in mişcare. Luna s-a mutat în Gemeni ♊ ceea ce ne îndeamnă la studiu, acumulare de informații, curiozitate, întâlniri în care să discutăm ceea ce am evitat ori amânat in ultimele zile.

Totul merge “ca pe roate”. Energia e suficientă pentru a începe proiecte noi, pentru a ne asuma responsabilități noi;  puteți organiza diferite evenimente, angaja personal (in cazul in care detineti o afacere). Ideea este să nu stați pe loc şi să asteptați ca ziua “să vi se intâmple”. O zi bună pentru comunicare şi socializare. Informația ajunge mai usor acolo sau la cine vă doriți, fiind de asemenea si usor de asimilat. La locul de muncă incercați să cedați in fața unor posibile nemultumiri şi să lucrați in echipă alături de colegii voştri.

Simt nevoia să mă fac înțeleasă in ceea ce priveste acest tip de sfat. Nu este ceva ce scriu ca să umplu spațiul, ci să înțelegeți că prin a lucra in echipă sau a ceda in fata anumitor oameni nu faceți decât să vă ajutați pe voi inşivă. A 13 a zi lunară este generatoare de karmă directă, aşa că dacă voi sunteti mai intelegători si cooperanți vă veți feri de rele.

Puteti manca ce şi cât doriți. După ziua de ieri în care corpul s-a curățat prin post şi meditație, astăzi oferiți-i ce are nevoie ca sã-şi încarce bateriile.

Deoarece simbolizează roata, acordați atenție evenimentelor de astăzi. Există posibilitatea ca o situație din trecut să se repete ori să vă intâlniți cu cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult timp. De asemenea, generatoare de karma, se va intoarce impotriva voastră ceea ce astăzi nu veți face in acord cu legile Universului.

În gospodărie este benefică construirea unui obiect rotund.

Să nu uităm totuşi de Jupiter, marele benefic, şi să-i onorăm ziua pe care o guvernează printr-o frumoasă mantră, aceeaşi de săptămâna trecută, pe care voi continua să o postez in fiecare zi de joi ( link mai jos ). Acordați-vă 11 minute de relaxare ! Celulele corpului vostru au nevoie şi de aşa ceva.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s