ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433316 ianuarie – a 12 a zi lunară

☆Lună în creştere în semnul Taurului♉

☆Soare în Capricorn

☆Zi lunară 12( de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : miercuri, guvernată de Mercur.

______________

Dacă energia de ieri v-a determinat sa fiți mai activi decât de obicei, vă anunț că veți beneficia de aceasta şi astăzi, pânã la prânz. Fiind o zi guvernată de Mercur, comunicarea în orele dimineții va fi una plină de viață. De când mă ocup cu observarea comportamentelor în funcție de fazele lunii am remarcat că oamenii sunt mai deschişi şi comunicativi intr-o astfel de zi.

Bineînțeles, ca ieri şi ca orice intepretare a unei zi lunare, reacțiile față de vibrația zilei țin de fiecare persoană în parte. Astrele predispun, omul dispune!

Ziua 12 lunară simbolizează dragostea, grijă fațã de ceilalți, echilibrul şi armonia. Fiți mai înțelegători, afectuoşi, pacifişti. Nu este o zi în care să intoarceți casa cu susul in jos, nefiind indicată curățenie. Lăsați energia universului să vă înconjoare. Puteți aduna de prin casă obiecte, haine, lucruri de care nu vă mai folosiți şi să le dăruiți cuiva care ar avea nevoie de ele. Oferiți o farfurie de mâncare, un ceai cald.

O zi pe care trebuie să o trăim simplu, fără să nutrim sentimente de invidie, de ranchiună sau să emitem energii negative. Fireşte că aceste indicații sunt general valabile în viețile noastre, însă această zi este specială prin vibrația ei energetică.

Procesele legale, confruntările, tranzacțiile financiare ar trebui amânate pentru o altă zi.

Din punct de vedere nutrițional se ține post şi se consumă in special sucuri proaspete de fructe.

Voi lăsa mai jos linkul către o mantră care, ascultată dimineața, vă activează cele 7 puncte prin care circulă energia (chakrele). Frecvența melodiei este de 432Hz, adică frecvența naturală a Universului. Aceasta are rolul de a armoniza mintea, trupul şi spiritul.

Vă doresc o zi echilibrată !

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s