Astro-sfatul zilei

screenshot_20181231-103442_gallery15 ianuarie – a 11 a zi lunară

☆Lună în creştere în semnul Taurului♉

☆Soare în Capricorn

☆Zi lunară 11 (a unsprezecea de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : marți, guvernată de Marte

_______________

Ziua lunară cea mai energică în combinație cu Marte (zeul războiul) rezultă o zi de-a dreptul explozivă care aduce idei noi, decizii noi. Veți dori mai mult, mai mare, mai frumos, orice grad de comparație nefiind suficient. O zi bună dacă doriți să cumpãrați/vindeți o casă ori un teren; dacă schimbați jobul.

Orice îmbunătățire a calității vieții este posibilă astăzi. Curajul şi ambiția vă determină să puneți in mişcare tot ce ați plănuit in ultimul timp.

Simbolul zilei, sabia în flăcări, semnifică puterea care se află in mâinile voastre doar dacă aveți pregătirea si capacitatea de a o mânui. Unii oameni pur şi simplu simt că nu ar face față unei astfel de provocări, preferând să rămână in zona de confort. De aceea menționez că o astfel de zi, asemenea sabiei in flăcări, le este destinată “războinicilor”.

Cei care nu sunt tocmai siguri pe puterea lor mai bine evită acest val energetic deoarece pot intoarce sabia impotriva lor. Evitați confruntările deoarece situația se poate “inflama”. Cam acesta ar fi cuvantul zilei : inflamația – gâtului şi a gingiilor; temperatura corpului crescută; nervi şi reacții violente.

Intervențiile chirurgicale nu sunt indicate intr-o zi lunară 11, tocmai pentru că prezintă un astfel de pericol. Despre acest subiect voi discuta pe larg intr-un articol viitor.

Aşa cum astăzi nu este recomandată vânătoarea, nu este recomandat nici consumul de carne. Indicate sunt fructele, legumele, verdețurile, brânzeturile.

15, 16, 17, 18 ianuarie – zi benefice tăierii părului.

“Pentru a avea ceea ce nu ai trebuie să faci ceea ce nu faci!”. Prin urmare, te sfătuiesc să iei sabia, fie ea şi’nflăcărată şi să mergi la luptă.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s