ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433314 ianuarie 2019 – a 10 a zi lunară

☆Luna în creştere în semnul Berbecului♈

☆Soare în Capricorn

☆ Ziua lunară 10 (a zecea de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : luni, guvernată de Lună

_________________

Relațiile de la locul de muncă sau cele de afaceri necesită atenția ta. Comunicarea se realizeazã in condiții bune cu asociații, furnizorii, clienții. Menționez asta deoarece sunt zile în care informația nu este percepută in mod corect, ceea ce duce la neînțelegeri.

În cazul apariției unei situații neprevăzute in timpul zilei, din cauza situării Lunii în semnul Berbecului veți avea tendința de a acționa cu impulsivitate şi agresivitate. Acționați cu tact şi diplomație. Nu abuzați de cafea şi bauturi energizante. Prea multă stimulare a sistemului nervos vã poate împinge să descărcați această energie într-un mod neplãcut.

Plătiți facturi, credite, datorii. Rezolvați acele problemele financiare pe care le-ați tot amânat.

În casă vă puteți ocupa cu renovări ori reparații, in special dacă patul necesită întărire, ori grinda casei, ori dacă e nevoie să construiți un stâlp in curte. Turnarea fundației, ridicarea unui zid, construirea unei mese ori intarirea picioarelor acesteia, orice actiune asupra a ceva ce reprezintă in gospodăria voastră o piesă de rezistență, este benefică. Puteți planta un copac intr-o zi lunară 10.

Dacă tot am ajuns la fundație şi rãdăcini, este bine ca în această zi să luați cina în familia de origine, alături de părintii si bunicii voştri. Astfel, se generează o energie care omagiază linia ancestrală. Puteți face dintr-o astfel de cină o tradiție de familie pe care să o impărtăşiți la rândul vostru cu proprii copii. Până la urmã, cu toții suntem purtătorii Adn-ului strămoşilor noştri. Trebuie doar să aflați când este a 10 a zi de la Luna Nouă în fiecare lună calendaristică( cine doreşte o astfel de informație mă poate contacta in privat).

Nu există restricții nutriționale însă vă sfătuiesc să beți apă şi ceaiuri. Hidratați-vă atât interior, cât şi exterior, printr-o baie relaxantă.

☆Vă doresc o zi frumoasă, cu experiențe folositoare pentru evoluția voastră personală !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s