HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 14-20 IANUARIE

screenshot_20190113-053032_gallery

▪Înainte de a vă întreba de ce la unii scrie numai despre dragoste iar la alții despre loc de muncă, vreau să lămuresc acest aspect : planetele tranzitează case şi semne, activând astfel anumite sectoare de viață. În acest moment cea mai mare activitate planetară se află în Capricorn, care pentru Săgetători de exemplu reprezintă casa II , pentru Scorpioni casa III şi tot aşa. Rolul meu este de a identifica poziția acestora şi de a face o previziune în funcție de semn şi casă.

▪Vă rog de asemenea să vă citiți şi Ascendentul.

▪Pentru vizitatorii blogului care vin de pe Instagram ori pentru cei dintre voi care ați descoperit pagina de facebook astăzi, voi adăuga la sfărşitul articolului link-urile previziunilor generale pe 2019, în cazul în care doriți să aflați mai multe.

BERBEC

Marte, guvernatorul semnului vostru care se află acasă după 2 ani, vă oferă energia de a face lucrurile să se miste. In combinatie cu activitatea de pe casa X, atentia este indreptată către carieră, şcoală, cursuri de pregătire si specializare, orice vă instruieste intr-un domeniu pentru a vă atinge obiectivele setate. Sfãtuiți-vă cu persoane care se află la un nivel superior vouă pentru a vă face o imagine de ansamblu a ceea ce este necesar pentru a reusi pe termen lung. Profitați de energia guvernatorului şi munciți cu dedicare. Nu vă grăbiți, nu fortați lucrurile, nu actionati cu impulsivitate. Construiți pentru viitor!

TAUR

Poate că unii dintre voi vă simtiti fără chef, fara vlagă, putin confuzi in privinta a ceea ce aveti de facut. Aveti impresia ca tot ce ati acumulat inăuntrul vostru iese la suprafață si nu stiti cum sa gestionati situatia. Cei care experimentați astfel stări retrageți-vă o perioadă din viata socială. Veti reveni cu forte proaspete după 14 februarie, atunci cand Marte se muta in semnul vostru. Un aspect pozitiv se afla pe casa VIII (a banilor altora). De oriunde v-ar veni banii saptamana aceasta, investiti-i in voi. Mai usor cu cheltuielile! Există posibilitatea unei călătorii in scop profesional. Se poate ivi oportunitatea semnării unui contract de muncă in altă țară.

GEMENI

Vă aflati in plin proces de descoperire atat de sine, cat si a ceea ce vă inconjoară. Sunteți atrasi de stiinte oculte, psihologie, diverse domenii prin intermediul carora sa va raspundeti la ceea ce va macina pe interior. Posibil să beneficiați de bani si resurse din partea unei persoane care doreste sa vă sprijine in acest proces ori in implinirea unui vis al vostru. Poate că vă veti gasi chiar un partener de afaceri cu care sa puneti bazele a ceea ce vă doreati de mult. Prietenii frumoase ori relatii romantice se pot lega in această perioadă datorită popularitatii de care beneficiati. Veți avea sustinere astrală in această saptămână in semnarea unor acte importante ori contracte.

RAC

Relațiile cu cei apropiati pot fi tensionate .Veti simti nevoia sa spuneti tot ceea ce aveti pe suflet, ceea ce vă şi recomand. Puteti descoperi secrete ori situatii ascunse in legătură cu cei dragi vouă ori in legatură cu locul si colegii de muncă. Aveti grijă cum le manevrați. Aveți tendinta in aceasta saptamână să vă băgati nasul peste tot, asa ca vă dau un sfat: dacă ceea ce descoperiti nu vă afecteaza in mod direct, nu vă implicati. Programul de muncă poate suferi unele modificări care sa va dea peste cap rutina zilnică. Organizati-vă! Fiti mai intelegator si tolerant!

LEU

Cu totii ne dorim succesul afacerii ori recunoştință si promovare la locul de munca, însă atentie Leilor cum va lăsati dusi de val. Sa nu va ia cu totul! Aşa cum am spus-o si in previziunea anuală, nu este cazul să umblați cu ocaua mică. Vă puteti băga in probleme cu autoritatile doar pt ca sunteti nerabdători in obtinerea profitului ori in afirmarea socială.Nu semnați nimic din ce vă poate prejudicia ! In această săptămână profitati de momentele de afecțiune din familie ori puneți-vă in practică creativitatea oferită de aspectul Jupiter-Venus, in loc sa umblați cu ochii-n 4 , având impresia ca restul lumii complotează impotriva voastră.

♍FECIOARĂ

La voi activitatea planetară se realizează in special pe casele IV si V. Unii dintre voi se pregătesc pentru venirea pe lume a unui copil, pe când altii se mută în casă nouă ori se apucă de renovat. Expansiunea lui Jupiter intalneste nevoia de confort a lui Venus, astfel ca veti simti nevoia de a imbunătăti unele aspecte in casă. Fecioarele care pun cariera pe primul loc se vor distanța de familie si casă pentru a se concentra asupra a ceea ce au de facut. Veti renunta la timpul liber si la activitati sociale, însă atentia si concentrarea nu sunt tocmai punctele voastre forte in aceasta saptamana. Cu putin efort, totul va iesi cum vă doriti.

BALANȚĂ

Aveți parte de un aspect benefic pe casa III a călătoriilor, comunicării, posibilitatii invătarii unei limbi straine. Posibil să incepeti o relatie cu o persoană intalnită in contextul casei III (cel mai probabil o călătorie) sau să legati o prietenie frumoasă. Familia se bazează pe voi, aşa ca veti simti cum responsabilitatile va copleşesc. Unii dintre voi veți lua atitudine in acest sens : fie veti alege sa plecati din țară, fie sa faceti cursuri de pregatire intr-un domeniu pentru a va putea spori veniturile. Pentru cei care au loc de muncă stabil, responsabilitatile se vor simti sub altă formă ( pot fi atât in legătură cu locul unde locuiți cât şi cu casa părintească).

SCORPION

Aspectul dintre Jupiter si Venus vă impinge in aceasta perioadă să achizitionati lucruri de valoare, bazându-vă pe faptul ca oricum banii ii faceti la loc, ceea ce in cazul vostru chiar asa si va fi. Săptămâna aceasta vă veti concentra pe o modalitate prin care să vă valorificati talentele. Cursurile dar si diplomele care atesta existenta aptitudinilor sunt foarte importante, nu numai acum, ci tot anul. In felul acesta veti putea valorifica ceea ce ştiti sa faceti. Veti fi foarte ocupati la muncă, unde exista posibilitatea aparitiei unei dispute cu colegii. Aveti grijă cum manevrati anumite ustensile cand lucrati deoarece vă puteți rãni.

♐SĂGETĂTOR

Pentru cei implicati in proiecte ori care dețin propriile afaceri, timpul inseamnă bani. Comunicarea nu va fi punctul vostru forte saptămâna aceasta, fiind ocupați si concentrati asupra modalitatilor de valorificare a talentelor si resurselor pe care le aveti. Veti simti nevoia de o schimbare de look, cum ar fi o tunsoare nouă, o culoare nouă la par sau poate chiar imbunatațiri de natura chirurgicală. Aceasta este cea mai buna perioadă pentru a face astfel de schimbari. In această saptămână veti trece de la forța si curaj la o sensibilitate aparte. Carusel emoțional! Veti lua atitudine si vă veti apăra munca si crezul față de toți, insă tot voi veți renunța la timpul vostru pentru a va dedica celorlalti.

♑CAPRICORN

Aşa cum am mentionat si in previziunea generala pe 2019, activitatea planetară pe casa I va cam bagă in “şedință”. Vi se va expune realitatea exact asa cum este, fără menajamente, rolul vostru fiind de a vă vedea greşelile şi de a vă asuma responsabilitatea. Este sansa voastră de a da reset. Relatiile, fizicul, cariera, toate vor renaşte din propria cenuşă. Cu Jupiter in casa XII as putea chiar zice ca beneficiati de protectie divina. Zona familiei si caminului necesita o atentie deosebită deoarece pot aparea situatii neprevazute in care puteti fi nevoiti să vindeti casa si sa va mutati ( cine stie, poate chiar in altă țară) .Bineinteles ca nu toti va veti afla in aceasta situatie, însă tensiuni in interiorul caminului cu siguranta vor exista.

♒VĂRSĂTOR

Nu este momentul sa vă simtiti optimisti si nici sa va incredeti cu usurinta in cineva. Nu vă bazati pe banii altora, nu faceti imprumuturi cu impresia ca viata e roz si toată lumea bună, deoarece puteti suferi o dezamăgire. Mai bine bazati-vă pe capacitatea voastră de a face bani si depuneți eforturi in acest sens. O perioadă bună pentru a obține un loc de munca. Asa cum am mentionat si in previziunea generală a anului, Venus in Săgetator poate aduce o nouă sursă de venit din domeniile acestui semn (domeniul guvernamental, justiție, apărare, călătorii). Activitatea planetară se desfasoară cu intensitate in casa 12, unde toate frustrarile, nemultumirile, fricile si sentimentele de vină ies la suprafață. Constientizarea si asumarea greselilor este solutia pentru a merge mai departe.

♓PEŞTI

Vă veti bucura saptămâna aceasta de prezenta prietenilor alături de care veti petrece clipe frumoase(probabil o vacanță). Cu toate ca numărul acestora a scăzut, aşa cum v-am mai zis şi la previziunea generală, nu tot ce pierdeti reprezinta cu adevărat o pierdere. Saturn va curăță de “prieteni” înca din decembrie 2017. In timp ce unii dintre voi se concentreazã pe cum sa facă bani asumându-si mai multe responsabilitati ori proiecte deodată, altii işi vor indrepta atentia si energia catre carierã şi imagine, urmărind promovarea si recunoasterea publică. Reuşita in ambele cazuri este garantată, daca se munceste cu efort, rabdare, dedicare.

Voi lăsa mai jos link-urile previziunilor generale ale anului 2019

BERBEC-previziuni generale 2019

TAUR – previziuni generale 2019

GEMENI – previziuni generale 2019

RAC – previziuni generale 2019

LEU – previziuni generale 2019

FECIOARĂ – previziuni generale 2019

BALANȚĂ – previziuni generale 2019

SCORPION – previziuni generale 2019

SĂGETĂTOR – previziuni generale 2019

CAPRICORN – previziuni generale 2019

VĂRSĂTOR – previziuni generale 2019

PEŞTI – previziuni generale 2019

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s