ASTRO-SFATUL ZILEI

20190110_09433312 ianuarie – a 8 a zi lunară

☆Luna în creştere în semnul Berbecului♈

☆Soare în Capricorn

☆ Ziua lunară 8 (a opta de la Luna Nouă)

☆Zi a săptămânii : sâmbătă, guvernată de Saturn

___________________

Această zi are ca simbol pasărea Pheonix. Este timpul transformării, renaşterii, reinventării. Corpul şi psihicul vostru se va afla astăzi într-un proces de reconstrucție, chiar dacă nu sunteți conştienți de acesta. Deoarece se întâmplă în fiecare lună, este bine să ştiți acest lucru pentru a vă ajuta pe voi înşivă în mod conştient.

Lăsați în urmă ce nu vă mai este de folos ori nu vă mai aduce niciun beneficiu. O zi lunară bună pentru a face orice fel de schimbare : loc de muncă, domiciliu,  renovarea locuinței, inceperea unei afaceri ori rebranduirea celei deja existente, schimbarea partnerului de afaceri ori a colaboratorilor.

Corpul vostru este plin de energie astăzi aşa că nu-l supraîncărcați cu cafea, băuturi energizante, Cola, alcool, dulciuri. Prea multă stimulare a sistemului nervos vã poate împinge să descărcați această energie într-un mod neplãcut. Din punct de vedere nutrițional, sunt recomandate salatele şi peştele.

Pot apărea în timpul zilei situații neprevăzute şi conflicte, iar din cauza situării Lunii în semnul Berbecului veți avea tendința de a acționa cu impulsivitate şi agresivitate. Vă sfãtuiesc să rezolvați problemele cu tact şi diplomație.

Deoarece focul este elementul principal al zilei, evitați activități legate de electricitate. Posibil să întâmpinați probleme cu electrocasnicele.

☆Vă doresc o zi frumoasă şi vă invit mâine, 13 ianuarie, să citiți horoscopul săptămânii.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s