ASTRO-SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery11 ianuarie 2019 – a 7 a zi lunară

☆Luna în creştere în semnul Peştilor♓

☆Soare în Capricorn

☆ Ziua lunară 7 ( a şaptea de la Luna Nouă )

☆Zi a săptămânii : vineri, guvernată de Venus

_________________

Astăzi trebuie să ne alegem cu atenție cuvintele. Tot ce lansăm în Univers la un moment dat se întoarce ca un bumerang împotriva noastră. Puterea cuvântului rostit intr-o zi lunară 7 este una distructivă. Nu mințiți, nu bârfiți, nu aruncați vorbe grele la nervi, nu promiteți dacă ştiți că nu vă puteți ține de cuvânt, nu vă jurați sau blestemați. Şefii trebuie să-şi laude angajații şi să le arate recunoştință dacă vor să atragă prosperitate şi productivitate.

Scriitorii, speakerii, agenți de publicitate, persoanele din media şi din online, oricine care munceşte intr-un domeniu unde cuvântul are putere, vor fi favorizați astăzi. Idei noi şi creative vor încolți in mintea lor. Vor avea cursivitate în exprimare iar mesajul exprimat va ajunge acolo unde trebuie. Bineînțeles, doar dacă cuvântul lor e transparent, fără un interes ascuns sau intenția de a face rău.

O zi bună pentru a merge la cumpărături. Achiziționați-vă ceva plăcut, care să vă bucure.

Din punct de vedere nutrițional, într-o zi lunară 7 nu este indicat consumul de carne de pasăre şi ouă. Un pahar de vin roşu la masă va stimula digestia.

Nu tăiați lemne. Nu vă apucați de renovări în casă care constau în tăierea de țevi sau spargerea pereților. Mi-aş dori să existe o lege a Universului valabilă şi pentru datul găurilor cu bormaşina😁

Un aspect important astăzi este mersul Lunii în gol. Vă veți simțiți obosiți şi lipsiți de concentrare. Începând cu ora 16 până maine la 10 dimineața evitați să luați o decizie importantă, să achiziționați ceva de valoare( maşină, casă etc), orice altă acțiune majoră. Diverse programări făcute pot necesita reprogramare, mersul la doctor poate fi doar un drum in plus, fără un rezultat concret. Odihniți-vă ! Somnul din această noapte va fi unul liniştit.

☆Deoarece această zi are o importanță deosebită asupra a ceea ce gândim şi exprimăm în cuvinte, vă sfătuiesc să practicați afirmația şi recunoştința. Acordați-vă câteva minute pentru a rosti lucrurile din viața voastră pentru care sunteți recunoscător şi pentru a mulțumi divinității că aveți parte de ele. Ascultați mantra Om 🕉 sunetul primordial al Universului, vibrația creației divine.

( găsiți linkul mai jos )

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s