ASTRO- SFATUL ZILEI

screenshot_20181231-103442_gallery 9 Ianuarie 2019 – a 5 a zi lunară

☆ Luna în creştere în semnul Vărsătorului ♒

☆Soare în Capricorn

☆ Ziua lunară ( a cincea zi de la Luna Nouă )

☆Zi a săptămânii : Miercuri, guvernată de Mercur.

________________

O zi în care este indicat să terminați ceea ce ați inceput deja. Nu vă implicați în noi activități.

A treia zi consecutivă de la Luna Nouă benefică încheierii contractelor. Următoarele date benefice: 16-19 / 25-26

Nu faceți o schimbare de job (sau locație de desfăsurare a activitãții) şi nici de domiciliu în această zi.

Tranzacțiile de bani şi imobiliare trebuie amânate. Singurele operațiuni financiare care pot fi făcute sunt plățile sumelor datorate.

Comunicarea cu cei din jur este realistă, bazată pe subiecte concrete, ideile sunt puse bine în ordine (Mercur în Capricorn). Chiar dacă este un lucru bun şi chiar vă încurajez ca astãzi să vă apărați punctul de vedere şi principiile după care vă ghidați, indicat este să nu exagerați, pentru a nu părea arogant in ochii celorlalți. Exprimați-vă cu sinceritate, expunând exact ceea ce aveți pe suflet, pentru ca mesajul să fie perceput corect. Nu lăsați loc de interpretări.

O zi lunară ( 5 ) pe care avocații ar trebui să şi-o noteze, fiind beneficã încheierilor favorabile în cazul clienților care intr-adevăr merită să li se facă dreptate.

Moment benefic absorbției de substanțe nutritive. Vă sfătuiesc ca masa să fie îmbelşugată, însă bazată pe produse lactate. Evitați carnea! Deoarece alimentele sunt cele care oferă energia necesară funcționării zilnice, astăzi consumați-le doar pe cele care vor face procesul digestiv mai uşor.

Dacã vă doriți prosperitate şi vitalitate în perioada urmãtoare, treceți pe la salon pentru o tunsoare. Intre 10 şi 14 ianuarie ( inclusiv ) nu mai este indicat sã faceți acest lucru.

Mersul la dentist nu prezintă restricții astăzi, singurele zile din luna ianuarie care trebuie evitate fiind 11, 21 şi 31.

Luna în Vărsător (7 , 8 , 9 ianuarie) vă indeamnă să vā depaşiți limitele. Ieşiți din rutinã şi descoperiți, incercați, învățați ceva nou. De exemplu, dacă sunteți o persoană retrasă puteți ieşi să socializați( sau poate să vă faceți un cont online de socializare ) iar dacă sunteți o fire populară printre prieteni poate ar fi mai bine să vă retrageți (urmariti un film, cititi o carte). Idei inovative pot lua naştere fulgerător, acordați atenție şi imbrățişați noul (in special tehnologia).

☆Vă doresc o zi frumoasă, cu experiențe folositoare pentru evoluția voastră personală !

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s