VĂRSĂTOR – previziuni generale 2019

20181229_040012

☆Pentru Vărsători şi pentru cei cu ascendent in acest semn, Saturn, marele învățător, se apropie de încheierea unui ciclu de aprox 29 de ani, însă nu înainte de a trage concluziile finale.

În perioada dec. 2017 – dec. 2020 acesta va tranzita casa XII, acolo unde vă veți confrunta cu subconştientul şi karma. Este momentul să vă retrageți din viața socială şi să analizați tot ce ați făcut de-a lungul anilor. Saturn, zeul dreptății şi al timpului, este cel care prin lecțiile sale încearcă să ne pună tot timpul pe drumul cel bun, drum de la care mulți se abat. Prezența acestuia pe casa XII indică faptul că a sosit timpul bilanțului. Vă veți confrunta cu propriile voastre greşeli, temeri şi emoții refulate. Vă veți simți expusi, vulnerabili, însă ceea ce Saturn vrea pentru voi este conştientizarea şi asumarea faptelor pentru a merge mai departe, intr-o nouă etapă.

O astfel de conştientizare poate aduce eclipsa din 6 ianuarie care va scoate la suprafață ceea ce ați înăbuşit în subconştient. Vă puteți simți copleşiți de gândurile şi fricile voastre. Nodul Sud (bagajul karmic) vă îndeamnă să lăsați totul în trecut pentru a vă putea concentra pe construirea viitorului. Această eclipsă este resimțită mai intens de către Capricornii născuți intre 1 – 10 februarie. Chiar dacă aceste trăiri vă vor tulbura, este un prilej bun pentru a vă da seama de tot ce ați tot “aruncat” în casa XII, ca mai apoi să vă simțiți eliberați.

☆Axa de destin Rac/Capricorn pe axa caselor VI – XII ( 6 noiembrie 2018- 5 mai 2020 ) arată sectoarele unde va trebui să depuneți cel mai mult efort. Va există încercarea eschivării de la responsabilitățile zilnice, preferând să vă retrageți şi să visați la “cum ar fi dacă”. Vă sfătuiesc să reveniți cu picioarele pe pământ şi să vă concentrați la lucruri concrete, realizabile. Stabiliți-vă un obiectiv şi organizați-vă în vederea obținerii a ceea ce vă doriți ( există oportunitatea obținerii unui loc de muncă sau a altuia mai bun ). Atenție şi la sănătate ! Este foarte important ca în perioada în care Nodul Nord în Rac se află pe casa VI să vă hidratați corespunzător.

☆Tranzitul lui Jupiter prin Săgetător ( 8 noiembrie 2018 – 3 decembrie 2019 ) vă va aduce noi contacte şi prietenii, dar şi o nouă viziune asupra viitorului. Profitați de prezența marelui benefic pe casa XI prin a stabili legături cu persoane de la care să aveți ce învăța, care vă pot ajuta să evoluați.

Vă sfătuiesc să lăsați deoparte orgoliul personal ori sentimentul de autosuficiență anul acesta deoarece aveți de învățat din legăturile pe care le veți stabili cu diverse persoane.

Ceea ce ați plănuit până acum să împliniți poate deveni realitate în 2019. Bineînțeles, nimic nu pică din cer, nici măcar norocul jupiterian, fără să existe implicare, dedicare şi muncă.

☆Casa XI va beneficia şi de prezența lui Venus la început de an (7 ian. – 2 feb ). Este o perioadă în care se vor lega noi prietenii şi relații romantice (posibil chiar din rândul prietenilor) ori vă veți integra într-un grup cu interese şi idealuri comune. Aflându-se în Săgetător, Venus poate aduce o nouă sursă de venit din domeniile acestui semn ( domeniul guvernamental, justiție, călătorii ).

☆Un eveniment important in 2019 va fi intrarea lui Uranus, unul dintre guvernatorii semnului vostru, în Taur, pentru următorii 7 ani, activând casa IV ( a căminului, originilor, legăturilor cu părinții ). Se vor produce schimbări majore în legătură cu domiciliul, de la renovare la achiziția unei case. Unii dintre voi posibil să vă mutați de mai multe ori in anii ce urmează. Alte schimbări se pot produce chiar înăuntrul căminului, cum ar fi apariția de noi membri. Dorința de libertate şi noutate vă poate determina să vă distanțați de originile voastre, de casa părintească, tăind cordonul ombilical. Puteți adopta noi tehnologii în casă (ex. sistem de alarmă, de securitate, sau poate unul de monitorizare a bebeluşului ) ori pur şi simplu veți dori să fiți la zi cu ce este nou ( achizitia unui nou telefon, laptop etc ). Bineînțeles, vorbind de un tranzit atât de lung, nu veți experimenta toți odată aceleaşi schimbări, ci în funcție de gradul la care v-ați nãscut ori aveți ascendentul.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit în Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s