SCORPION – previziuni generale 2019

20181229_035708

☆Scorpionul, ca de obicei, se situează printre locurile fruntaşe ale norocoşilor zodiacului. De această dată norocul le vine de la guvernatorului Săgetătorului care, aflându-se la el acasă anul acesta, va activa activa casa II ( a resurselor de orice fel, a banilor proveniți din muncă, aptitudinilor şi talentelor capabile să genereze venit).

Cu Jupiter, planeta expansiunii, în casa II , vor apărea numeroase oportunități de a face bani de pe urma talentele voastre înnăscute ori abilităților deprinse. Cum axa destinului Rac-Capricorn se află pe casele IX – III, este momentul să cântăriți bine lucrurile, să stabiliți ce anume sunteți capabili să faceți prin propriile puteri şi, prin urmare, să planificați viitorul. Sunt foarte bine aspectate aici cursurile de formare, perfecționare şi orice fel de curs care să vă instruiască într-un anumit domeniu. Obținerea diplomele este foarte importantă pentru voi anul acesta deoarece atestă asimilarea unor cunoştințe intr-un anumit domeniu, exact ce vă cere Jupiter pentru ca voi să beneficiați de bunătatea lui ( capacitatea de a vă câştiga banii cu propriile mâini ). Profitați de toate resursele pe care le aveți ( îndemânare, răbdare, frumusețe, inteligență, logică, analitică etc ) şi lucrurile la care vă pricepeți cel mai bine pentru a obține câştiguri. Atenție însă la cheltuieli inutile ! Nu vă întindeți mai mult decât vă e plapuma, ci  investiți in viitorul vostru. Ar fi păcat să nu profitați de un tranzit care are loc la 12 ani, pierzându-vă în plăceri de moment.

☆Tot ce clădiți acum trebuie făcut cu gândul la viitor şi la cum veți culege roadele muncii voastre. Saturn în Capricorn ne cere răbdare, dedicare, organizare. Acestuia nu-i plac leneşii şi ilegalitățile aşa că aveți mare grijă pe ce cale obțineți anumite avantaje. Marele învățator vă sprijină in casa III încă din decembrie 2017 (până in dec. 2020) să vă structurați gândurile şi modul în care le exprimați. Veți învăța cum să gândiți şi să acționați singuri, in beneficiul vostru,fără să vă mai lăsați manipulați ori influențați. Posibil veți experimenta sentimentul de frică față de necunoscut şi neîncredere in propriile puteri de aceea este foarte important ca in perioada acestui tranzit să acționați în opoziție față de acestea. Dacă simțiți că jobul vă depăşeşte capacitatea, munciți de 10 ori mai mult. Dacă vi se zice că nu sunteți suficient de pregătiți pentru o anumită poziție atunci urmați un curs de instruire şi dați tot ce aveți mai bun din voi. Construiți trainic alături de Saturn şi nu împotriva lui. La final fiecare îşi va culege roadele în funcție de ce a semănat.

☆Un aspect important in 2019 va fi intrarea lui Uranus in Taur în luna martie, unde va sta până în aprilie 2026 şi care va activa pentru Scorpioni casa VII ( a partenerilor de afaceri/ de viață, relațiilor de colaborare dar şi de rivalitate ; contractelor ; proceselor legale). Uranus va aduce noutate în acest sector al relațiilor. Unii dintre voi veți simți să încheiați un parteneriat de afaceri de pe urma căruia nu mai beneficiați pentru a vă indrepta intr-o nouă direcție. Alții veți incheia chiar o căsnicie care nu mai funcționa de mult dar la care nu renunțați din diverse motive. Acum acele motive nu vă mai par suficient de importante pentru a vă ține intr-un loc în care nu vă mai simțiți bine. Nu e neapărat să se ajungă la o ruptură definitivă, însă nevoia de libertate vă poate distanța de partenerul de viață. Veți încerca să vă descoperiți propria valoare fără a vă mai raporta la cei din jur. Cei care momentan nu se află intr-o relație romantică pot experimenta în acest tranzit una, caracterizată ca fiind ciudată ori cu un partener ieşit din comun. Vor avea loc multe schimbări  pe acest sector, unele atât de caracteristice vremurilor pe care le trăim încât celor mai tradiționalişti/conservatori li se vor păre de-a dreptul şocante. Este important de precizat că nu toți veți experimenta în acelaşi timp, mai ales ca vorbim de un tranzit cu o durată de 7 ani, ci in funcție de gradul la care v-ați născut, aveți ascendentul ori care face aspect major cu Uranus.

☆Deoarece Marte este considerat unul dintre guvernatorii acestui semn, voi menționa că la începutul anului acesta va avea o poziție bună, în Berbec ( un alt semn pe care il guvernează) şi va activa pentru voi pe casa VI ( a serviciului, relațiilor de la locul de muncă, sănătății ). Energia războinicului Marte vă poate agita relațiile cu colegii ori clienții la început de an (până pe 13 februarie). Partea bună este că puteți beneficia de pe urma acestei descărcări de energie in cazul in care veți iniția un nou proiect  la locul de muncă ori vă veți asuma riscul de a porni propria afacere. Din cauza stresului din această perioadă sistemul vostru imunitar poate fi afectat. Cu Marte aici putem vorbi de creşterea temperaturii şi diverse inflamații, aşa că acordați mai multă atenție sănătății. Despre restul pozițiilor lui Marte vom discuta de-a lungul anului.

☆Vă doresc un 2019 minunat şi vă invit în Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s