SĂGETĂTOR – previziuni generale 2019

20181229_035849

☆ După 12 ani Jupiter, guvernatorul semnului se întoarce acasă, unde va sta până in decembrie 2019. Activând astfel casa I ,  8 noiembrie 2018 reprezintă începutul unui nou ciclu de 12 ani în viețile voastre.

Noi idei vor incolți in mintea voastră, noi planuri vor prinde contur, posibil şi o nouă imagine de sine, toate datorită dorinței de a progresa. Jupiter, planeta expansiunii, va amplifica dorința de a realiza ceva măreț şi de viitor. Încrederea in sine se va amplifica de asemenea, oferindu-vă siguranța că planurile voastre vor reuşi. Veți renunța la idei invechite şi prejudecăți, încercând să vă concentrați mai mult pe identificarea talentului vostru nativ şi găsirea scopului in viață.

Unii dintre voi veți lua decizii radicale în ceea ce priveşte drumul vostru in viață, cum ar fi înscrierea la o facultate care nu era pe lista voastră până acum, schimbare de carieră, schimbare de domiciliu (posibil chiar o altă țară), deschiderea propriei afaceri. Beneficiind de protecția lui Jupiter este foarte posibil să întâlniți oamenii potriviți care să vă ajute/susțină în drumul vostru către succes. Aveți grijă însă la atitudine! Deoarece toate caracteristicile casei I vor întalni expansiunea, este posibil ca prea multă încredere să devină aroganță. Lăsați mai bine faptele să vorbească pentru voi.

Şi pentru că tot am menționat expansiunea provocată pe casa I vă “avertizez” că apetitul se va mări în acest tranzit, proporțional cu kilogramele. Vă sfătuiesc să mențineți un stil de viață echilibrat si sa faceți miscare. De fapt, aş putea să vă sfătuiesc chiar să mancați mai puțin decât o făceați de obicei, fiindcă există tendința de acumulare indiferent de cât de sănătoasă este mâncarea.

☆Să nu aveți totuşi impresia că s-a răsturnat carul cu noroc în Săgetător. După muncă şi răsplata, asta vă transmite Saturn, marele învățător aflat pe casa II (a banilor munciți şi resurselor de orice fel , talentelor şi aptitudinilor capabile să genereze venit). Lecția acestuia este de a vă obține independența prin realizarea a ceva real, palpabil. Aflat in semnul Capricornului, tot ceea ce construiți trebuie să fie bine ancorat atât în realitate cât şi în pământ. Pentru a vă crea securitate materială trebuie mai intâi să vă stabiliți modul prin care să o faceți. Poate vă descoperiți un talent, poate absolviți un curs de instruire intr-un anumit domeniu. Saturn, zeul timpului, vă învață faptul că niciodată nu este târziu să începeți ceva nou dacă acel ceva vă împlineşte atât sufleteşte cât şi material. Tot el va scoate la iveală toate resursele ( îndemânare, atenție, bani, timp, frumusețe, talent, inteligență, creativitate etc ) de care dispuneți pentru a vă face atent la ceea ce vă lipseşte în scopul exploatării lor. Poate că maniera lui este una dură, poate vă veți simți limitați ori încurcați, însă toate acestea sunt pentru a vă pune pe drumul cel bun.

Revenind la carul cu noroc, aveți in vedere ca doar cei care acționează cu bună credință şi muncesc vor trece testul lui Saturn şi vor primi răsplata lui Jupiter. Nu va veni nimeni la uşă să vă ofere ceva. Oportunitățile sunt în afara zonei voastre de confort, trebuie doar să luați atitudine. “Succesul este al celor care indrăznesc”.

☆Cu axa de destin Rac-Capricorn pe casele VIII – II atenția trebuie indreptată către modul în care gestionați banii, resursele şi bunurile. Nu vă lăsați conduşi de dorința de a obține un anumit statut sau de a poseda anumite bunuri care vă depăşesc puterea financiara deoarece puteți intra in nişte datorii foarte mari. Important este să le obțineți cu propriile mâini, chiar dacă asta nu vă imbogățeşte peste noapte. Începutul de an aduce o eclipsă parțială de Soare în 6 ianuarie pe axa de destin( mai exact in Capricorn- casa II ) care vă va determina să vă reevaluați resursele şi talentele, să faceți un bilanț a ceea ce dețineți şi de ce anume vă puteți folosi pentru a face bani. Este foarte important să rămâneți ancorați în realitate când vă apreciați valoarea pentru a nu lua decizii păguboase. Cu toate acestea lămurite şi bine stabilite, puteți trece la treabă. Aveți timp sa profitați de prezența Soarelui în această casă până in 19 ianuarie si de energia războinicului Marte care face trigon cu semnul vostru, un aspect benefic ce vă încarcă cu energie de acțiune, până pe 13 februarie.

☆Un alt aspect important in 2019 va fi intrarea lui Uranus în Taur in luna martie, unde va sta până în aprilie 2026 şi care va activa pentru Săgetători casa VI ( a locului de muncă , relațiilor din mediul profesional in care activați, a sănătății ). Simbol al inovației, Uranus pe casa VI va aduce mari schimbări în ceea ce priveşte acest sector. Programul vostru zilnic cu care erați obişnuit va suferi modificări fie din surse externe, cărora trebuie să vă conformați, fie de bună voie fiindcă brusc vă doriți altceva. Nevoia de revoluționare vă poate aduce joburi in domenii noi, neexperimentate până acum sau in care nu ați avut curajul să vă avântați până acum. Pentru cei care au un job stabil şi care nu sunt aşa mânați de dorința de schimbare, aceasta poate interveni la locul de muncă fără voia lor : poate că şeful va fi înlocuit de un altul, poate că vor avea loc schimbări in interiorul firmei prin sosirea unor colegi noi sau adoptarea unor metode noi de lucru, mai actuale şi mai tehnologizate. Un tranzit marcat de instabilitate mai ales dacă opuneți rezistență schimbării de aceea vă sfătuiesc să imbrățişați noul şi să găsiți o soluție pentru a vă adapta. Sunt favorizați cei care lucreaza in domeniul IT sau în ceea ce ține de electricitate. Fiind vorba de un tranzit cu o durată de 7 ani bineînțeles ca nu toți veți experimenta toate acestea neapărat acum sau la anul, ci în funcție de gradul la care v-ați născut ori aveți ascendentul.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit în Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s