PEŞTI – previziuni generale 2019

Screenshot_20181229-023454_Chrome

☆Eclipsa de la începutul anului (6 ianuarie) se va manifesta în legătură cu casa XI şi va fi una cu încărcătură karmică prin includerea Nodului Sud. Acesta vă va îndemna să renunțați la ceva ce nu vă mai aduce niciun beneficiu, pentru a face loc unor energii noi. Posibil să experimentați o dezamăgire în legătură cu un prieten ori veți decide singuri să vă îndepărtați deoarece simțiți că nu mai aveți nimic în comun. Poate că nu vă veți mai identifica cu grupul de care aparțineți ori cu persoanele cu care colaborați şi decideți să vă retrageți.

☆Cu prezența lui Saturn tot pe casa XI aş putea zice că nu numai eclipsa, ci şi tranzitul acestuia vă pune la încercare relațiile de prietenie. Dacă există persoane în viață voastră care nu sunt tocmai oneste ori doar vă irosesc timpul, Saturn vă va “scăpa” de acestea. Cu toate că de multe ori il învinuim, marele învățător, în imensa lui răbdare, încearcă mereu să ne pună pe drumul benefic nouă. Astfel că, în perioada decembrie 2017-decembrie 2020 nu orice persoană pe care o pierdeți reprezintă cu adevărat o pierdere.

☆Jupiter, unul dintre guvernatorii semnului, a ajuns acasă în Săgetator pe 8 noiembrie 2018, după ce a parcurs tot zodiacul timp de 12 ani. Este momentul expansiunii pe casa X a carierei, ce vă poate aduce promovare la locul de muncă, dezvoltare a propriei afaceri şi tot felul de oportunități de pe urma cărora puteți beneficia doar dacă acționați in acest sens. Am precizat asta deoarece mulți cred că li se cuvine ca cineva să le bată la uşă şi să-i anunțe ca au fost numiți directori. Nu, nu se va întâmpla asta dacă nu există deja fundația pe care cu mult efort ați construit-o. Încrederea în sine sporită in acest an vã va împinge să profitați de avantajul oferit de Jupiter. Veți părăsi zona de confort, îndrăznind să vă asumați anumite riscuri pentru a atinge succesul. Atenție ! Nu faceți eforturi care să vă depăşească puterea. Aveți grijă la atitudinea arogantă.

☆Saturn pe casa XI ajută la materializarea a ceea ce Jupiter oferă pe casa X, însă trebuie să aveți în vedere faptul că nu le puteți face singuri pe toate. Veți fi tratat în societate în maniera în care şi voi îi tratați pe ceilalți. Pentru că depindem unii de alții ( relații de muncă, de colegialitate, relații cu clienții etc. ), vă sfătuiesc să aveți grijă la atitudine. Chiar dacă aveți de partea voastră norocul jupiterian, Saturn nu vă va oferi mai mult decât meritați.

☆Axa de destin s-a mutat din 6 noiembrie 2018 pe axa Rac – Capricorn, activând pentru voi casele V-XI . Aici, o atenție mai mare trebuie oferită Nodului Nord în Rac, care indică direcția în viață prin casa V. Este timpul să vă concentrați pe propria dezvoltare şi realizare. Este un aspect foarte bun, mai ales că Nodul Nord face trigon cu semnul vostru, pentru a exprima ceea ce simțiți prin metode creativ-artistice. Nu este valabil numai pentru cei cu un talent evident în pictură, muzică, poezie sau alte asemenea ramuri. Putem vorbi aici şi despre persoane care machiază, aranjează părul ori croitorese care işi doresc propriul atelier. Acolo unde există creativitate şi pasiune, Nodul Nord vă sprijină în demersurile voastre.

☆Un aspect important în 2019 este intrarea lui Uranus în Taur în luna martie, unde va sta pentru următorii 7 ani şi care activează pentru voi casa III( a comunicării, a interacțiunii cu mediul imediat şi cu persoanele din acest mediu). Modul de gândire şi atitudinea față de viață sunt pe cale să se schimbe. Inovatorul Uranus va aduce metode noi pentru voi prin care să comunicați. A venit timpul să renunțați la a mai fi tradiționalişti şi să îmbrățişați tehnologia. Gadgeturi performante, conturi de socializare, toate acestea îşi vor găsi în curând locul în viața voastră de zi cu zi. Vor avea loc schimbări bruşte în mediul din care faceți parte, cât şi in vecinătate( de exemplu plecarea unor vecini şi apariția altora noi ). Posibil ca la un moment dat să simtiți că nu mai aparțineți locului şi să vă mutați. În cazul în care activați în media, Uranus vă va aduce succesul. Bineînțeles, nu veți experimenta toți în acelaşi timp toate acestea, fiind vorba de un tranzit cu o durată de 7 ani, ci în funcție de gradul la care v-ați născut ori aveți ascendentul.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit în Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s