BALANȚĂ – previziuni generale 2019

20181229_035435

☆Eclipsa parțială de Soare din 6 ianuarie, deosebită prin includerea Nodul Sodului ( bagajul karmic ) va activa pentru Balanțe pe casa IV a originilor, mediului din care provin, căminului şi confortului psihic . În astrologie, eclipsele au rolul de a ne indica care necesită schimbare, ajustare ori totală transformare în funcție de sectorul de viață indicat de casă. Schimbările pot avea loc de bună voie ori prin aparația unei situații neprevăzute. Puteți simți nevoia unei guri de aer in propria locuință aşa că veți hotări că este momentul să renovați. Vă sfătuiesc să renunțați la anumite obiecte din casă pentru a face loc unor energii noi ( astfel intervine “renunțarea” cerută de Nodul Sud) . In cazul neprevăzutului se poate întampla ca ceva să se defecteze iar pentru reparații va trebui să vă mutați o perioadă ; posibile neințelegeri cu proprietarul in urma cărora veți fi nevoiți să vă mutați in altă parte; se poate ivi ocazia de a pleca o perioadă din localitate sau țară. O altă situație apărută pe casa IV poate fi intoarcerea la rădăcini, la casa părintească din diverse motive : pot exista tensiuni şi discuții care necesită să mergeți acasă pentru a le rezolva; poate unul dintre părinți se îmbolnăveşte si va fi nevoie de prezenta voastră acolo ; poate se renovează/ construieste/ repară in gospodărie si este nevoie de ajutor ori pur si simplu veți simți nevoia (sau un eveniment anume vă va face să o simțiți) de reconectare cu originile voastre. Pentru a trece mai uşor de această eclipsă şi pentru a nu vă perturba confortul emoțional este important ca in această perioadă să vă ocupați mai mult de cămin. Faceți curățenie în casã, aruncați lucruri vechi încărcate cu energii care nu vă sunt benefice, petreceți timpul cu părinții.

☆ Lecția axei de destin Rac – Capricorn pe casele X – IV este pentru Balanțe de a obține echilibrul între viața privată (intimitatea voastră) şi viața socială (cariera sau locul unde vreți ca oamenii să vă observe). Încrederea de a ajunge acolo unde vă doriți vine din interior( casa IV ). Această casă este foarte importantă pentru siguranța emoțională şi încrederea în sine. Numai atunci când ne ştim trecutul, rădăcinile, locul de unde am plecat putem stabili unde vrem să ajungem prin setarea obiectivelor. Putem spune ca axa Rac – Capricorn (noiembrie 2018-mai 2020) este o lecție a maturizării şi asumării responsabilităților .

☆Saturn se află în casa IV încă din decembrie 2017 , unde va sta până în decembrie 2020. Nevoia de siguranță şi stabilitate vă va determina pe unii dintre voi să luați decizia de a vă cumpăra propria casă, de a pune bazele propriului cămin şi familii, de a pleca în altă țară ori invers, de a vă intoarce în țară pentru a vă construi o carieră. Posibilă, de asemenea, apariția unui copil care să vă aducă cu picioarele pe pământ şi să vă îndemne la maturizare. Investitiile in casă şi terenuri sunt benefice sub acest aspect. Este posibilă orice schimbare în legătură cu familia, pământul, originile, confortul emoțional, menită să vă ajute in evoluția personală. Saturn ne învață cu o mare răbdare si rigozitate cum să construim trainic. Acestuia nu-i plac oamenii leneşi sau necinstiți,  de aceea vă sfătuiesc să jucați după regulile lui ori altfel veți vedea cum totul se dărâmă sub ochii voştri, punându-vă in situația de a o lua de la zero.

☆Jupiter, marele benefic, se va afla in 2019 la el acasă, în Săgetător activând pentru Balanțe casa III ( a comunicării, relațiilor cu frații şi surorile, gândirii logice, studiilor şi micilor călătorii ). Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți. Vă veți putea exprima mai uşor decât o făceați de obicei sau chiar veți putea observa o creştere in debitul vorbirii şi expansiune a ideilor. Asta vă poate ajuta nu numai in relațiile sociale cotidiene ci şi în cazul in care aveți o meserie precum scriitor, jurnalist, profesor sau alta care implică exprimarea unei idei ori transmiterea unei informații. Relațiile cu frații, surorile şi prietenii apropiați vor fi foarte bune. Aflându-se intr-o casă socială, Jupiter în casa III va lega noi prietenii însă sprijinul care va veni la un moment dat pe parcursul anului va fi al unui prieten vechi. Cel mai important aspect al acestui tranzit este cel al educației. Sunt favorizate cursurile de specializare/perfecționare a abilităților, fie că este vorba de ceva nou sau legat deja de jobul pe care îl aveți. În cazul studenților, mai mult decât cursurile propriu zise sunt sprijinite aici programele de practică şi voluntariatele. Este foarte important să puneți la muncă anul acesta aptitudinile şi talentele voastre, indiferent că sunteți plătit sau nu.

☆Un eveniment important în 2019 este intrarea lui Uranus în Taur în luna martie, unde va sta până în 2026 şi care va activa casa VIII. Contrar uneia dintre semnificațiile tradiționale pe care le are această casă şi anume moartea, Uranus aduce aici dorința de a trăi din plin, fără limite. Sărituri cu paraşuta, sărituri în apă de pe stânci, scufundare în peşteri, rafting, orice nu ați fi îndrăznit vreodată devine acum o posibilitate. Veți căuta răspunsuri la întrebările ce vă macină în interior prin intermediul astrologiei, ştiințelor oculte, metafizicii şi alte asemenea ramuri. Vor apărea schimbări cu privire la finanțele partenerului de viață şi discuții în legătură cu cheltuirea banilor comuni. Aveți grijă să vă plătiți la timp creditele, taxele, impozitele. Bineînțeles, fiind vorba de un tranzit de 7 ani, nu veți experimenta toți odată toate acestea, ci în funcție de gradul la care v-ați născut ori aveți ascendentul.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit în Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s