TAUR – previziuni generale 2019

 

20181229_031111

☆ “Nu aduce anul ce aduce ceasul” l-ar putea descrie perfect pe 2019 pentru Tauri.

Anul nou incepe cu o eclipsă parțială de Soare în 6 ianuarie, care va activa pe casa IX a studiilor înalte, călătoriilor şi spiritualității. În astrologie, eclipsele au rolul de a ne indica sectorul de viață care are nevoie de schimbare, ajustare ori totală transformare in functie de casa pe care activează. Această eclipsă, deoarece include Nodul Sud (bagajul karmic), vă va pune față-n față cu trecutul de care este timpul să vă desprindeți. Un nou drum se deschide si odată cu el apar noi oportunități. Se poate ivi posibilitatea unei călătorii cu scop profesional; vă puteți inscrie la un curs de calificare/perfecționare a aptitudinilor; in cazul in care sunteti student, există posibilitatea de a pleca la studiu in străinătate sau doar pentru o perioadă, cum ar fi un schimb de experiență. Aveți totuşi in vedere că Nodul Sud în Capricorn vă cere sa rămâneți cu picioarele pe pământ, sa vă concentrați la prezent si la implinirea unor obiective reale. Efectul unei eclipse se poate resimți şi după 6 luni de la producerea ei.

☆Saturn in Capricorn in casa IX , formeaza aspect armonios de trigon cu semnul vostru. Saturn simbolizează disciplina si restricțiile, profesorul care ne învață răbdarea şi corectitudinea. Prezent aici încă din decembrie 2017 (până în decembrie 2020), va susține călătoriile doar dacă sunt făcute in scop didactic sau profesional şi realizarea unui obiectiv doar dacă este unul concret, ancorat in realitate si dacă vă este benefic. De multe ori Saturn ne distruge planurile deoarece nu suntem conştienți că acele planuri sunt pe cale să ne distrugă pe noi. Il învinovățim, ne simțim nedreptățiti pe moment, insă cu timpul vom întelege că toate sunt spre binele nostru.

☆ Şi celălalte eclipse ale anului ( 2 iulie, 16 iulie, 26 decembrie) vor fi pentru Tauri tot pe axa caselor III – IX ceea ce oferă o mare importanță  în 2019 sectoarelor de viață afectate, indicând unde vor avea loc cele mai mari schimbări. Poate că intr-una din aceste zile veți avea un fel de “revelație”, în care brusc veți vedea lucrurile din altă perspectivă si vă veți dori sa luați o decizie in acest sens. Poate veți dori sa faceți un curs intr-un domeniu care înainte vi se parea a fi doar un hobby. Poate veți dori sa faceți o specializare in meseria pe care deja o practicați. Poate doriți sa plecați intr-o călătorie in scop profesional pentru aprofundarea cunoštintelor sau pur si simplu intr-o călătorie spirituală. Veți beneficia de asemenea si de o bună comunicare si transmitere a informației, un aspect pozitiv mai ales in cazul in care lucrati cu publicul sau in media.

☆Jupiter la el acasă, in Săgetator, tranzit ce are loc la 12 ani, activează pentru Tauri casa VIII( casa banilor altora, a secretelor, a schimbãrilor bruşte). O situație foarte probabilă este ca Jupiter, planeta expansiunii, să mărească veniturile soțului/soției in această perioadă. Dorința de a evolua in plan financiar se va amplifica şi vă va determina sa investiți in viitor. Jupiter aici susține relațiile cu băncile, creditele, investițiile.

Aveți grijă la secretele păstrate sau acțiunile ascunse. Este foarte posibil să fiți expuşi cu uşurință însă există si posibilitatea de a vă copleşi şi adânci intr-o situație din care trebuie să sacrificați ceva pentru a ieşi la suprafață.

☆Unul dintre cele mai importante aspecte pentru voi este intrarea lui Uranus in Taur in luna martie pentru urmatorii 7 ani. Prin urmare,incepând cu martie 2019 (valabil si pentru cei cu ascendent in Taur) veți trece prin schimbări de proporții ce țin de casa I a personalității. Taurul este un semn fix de pământ, stabil si de neclintit in credința lui. Cu greu acceptă schimbarea, ceea ce va însemna o adevărată provocare sosirea revoluționarului Uranus ( zeul cerului in mitologie, asociat electricității). Pe casa I, imaginea voastră, modul in care sunteți văzuți in lume, va suferi modificări. Poate veți dori brusc să vă schimbați culoarea părului sau să faceți o intervenție de infrumusețare. Poate intr-o zi vă schimbați intreaga garderobă, adoptând un cu totul alt stil. Veți simți nevoia să vă depăşiți propriile limite ši să şocați prin atitudine si apariție. Poate intr-o dimineață vă dați seama ca vă aflați intr-o căsnicie care nu mai funcționa de mult.

Dacă până acum erați o fire tradiționalistă, conservatoare, Uranus vă împinge sa rupeți barierele, oferindu-vă sentimentul de libertate. Libertatea de a exprima ceea ce simțiti şi ceea ce sunteți poate fi asociat unei răzvrătiri de moment, insă ceea ce Uranus incearcă să facă este să vă elibereze de tot ce nu vă mai e de folos. Bineînțeles, nu toți Taurii veți experimenta în acelaşi timp toate acestea, ci în funcție de gradul la care v-ați născut ori aveți ascendentul.

☆Vă doresc un an minunat si vă invit în Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s