RAC – previziuni generale 2019

20181229_035128

☆Anul nou aduce încă din primele zile schimbări in viața voastră datorită eclipsei parțiale de Soare din 6 ianuarie care are loc in Capricorn, activând astfel casa VII. În astrologie, eclipsele au rolul de a ne indica sectorul de viață care are nevoie de schimbare, ajustare ori totală transformare (in funcție de semn şi casă). Capricornul reprezintă stabilitatea, fundația, rădăcinile iar casa VII este cea a relațiilor cu cei din jur : partener de viată, partener de afaceri, relații de colaborare ori de duşmănie, relatii cu publicul, clienți. Evenimente neaşteptate ori schimbări bruşte vor zdruncina fundația la început de an pe acest sector. Există posibilitatea să treceți printr-o criză de identitate deoarece obişnuiți să vă raportați la cei din jur. Este momentul să evaluați relațiile cu ceilalți şi să acționați in propriul benefiu. Dependența față de o persoană sau frica de a o pierde ne face de multe ori să rămânem intr-un loc chiar dacã nu ne face bine. De aceea vă sfătuiesc să tăiați cordonul ombilical care vă ține ancorat în trecut şi să vă indreptați către o nouă direcție. Nu ne gândim neapărat la un divorț, poate exista de asemenea si situația in care partenerul de viață decide să-şi petreacă timpul altfel decât până acum. Poate descoperă că ii place să danseze şi brusc vinerea seara va fi la cursul de dans, iar tu vei rămane acasa. Aici intervine schimbarea! Trebuie sa renunțați la acea nevoie de a fi langa celalalt in permanență, de a-l controla sau a-l avea in ochi.

Prezența Nodului Sud indică că e nevoie să renunțați la ceva pentru a merge mai departe. Pe de-o parte puteți renunța la oameni si relații toxice alături de care vă simțiți subapreciați sau nerespectați iar pe de altă puteți renunța la o atitudine posesivă sau la propriile ambiții pentru a nu pierde persoana in cauză.

☆Saturn, marele învățător, este şi el prezent aici, în casa VII ( Capricorn ) incă de la sfarsitul lui 2017 unde va rămâne până in 2020.Acesta va testa stabilitatea relațiilor, evidențiind anumite puncte sensibile care zdruncină temelia. Scopul lui Saturn este intotdeauna unul bun, dorind să susțină in construirea temeinică a relațiilor. Acolo unde există deja stabilitate Saturn va întări. Pentru unii poate însemna incheierea unui parteneriat iar pentru alții stabilirea unuia. In timp ce unii raci pot ajunge la divort alții hotărăsc că este momentul să pună bazele unei familii. Lecția lui Saturn depinde de tipul relațiilor pe care le aveți şi modul in care acestea se desfăşoară.

☆Axa de destin Rac-Capricorn se află pe casele I – VII, aducându-o din nou în discuție pe cea din urmă. Buna funcționare a casei VII oferă echilibrul zilnic prin semnificație ei( a relațiilor cu ceilalți) de aceea este foarte important să stabiliți echilibrul intre propriile interese(casa I) şi interesele celorlalți. Tineți cont şi de sentimentele sau dorințele altora, susțineți-i in acțiunile lor, acționând matur si responsabil. Poate in anumite situații va trebui să renunțați la voi inşivă pentru a fi in serviciul altcuiva. Asta nu inseamnă că vă diminuează puterea sau că sunteți folosit, ci pur si simplu este nevoie de voi acolo. În cazul in care lucrați cu publicul sau aveți propria afacere, puneți interesele clienților pe primul plan. Acționați cu calm si responsabilitate, aplanați conflicte.

☆Eclipsele din iulie care vor avea loc in jurul zilei voastre de naştere vor aduce noi schimbări de macaz. Eclipsa din 2 iulie este una deosebită deoarece are loc pe casa I unde se va afla si Soarele. Punându-vă intr-o lumină bună, unora dintre voi vă poate aduce chiar faimă. Împrevizibil, noutate, initiativă sunt cuvinte ce pot descrie această perioadă insă poate avea si efect negativ precum o criză de identitate, un moment in care vă identificați cu tot şi cu nimic, neştiind incotro sa o apucați. Aveți grijă să nu vă ia valul, mai ales că Mercur va retrograda in aceeaşi perioadă.

☆Marele benefic Jupiter care se va afla la el acasă in Săgetător după 12 ani va activa pe casa VI (a locului de muncă, mediului profesional, responsabilitătilor zilnice şi sănătății). Jupiter aici imbunătațeşte relatiile cu colegii, sporeşte posibilitatea unei promovări ori iar în cazul in care nu aveți un loc de muncă momentan, aduce şansa unuia. Fiind planeta expansiunii poate modifica volumul de muncă însă in acelaşi timp si resursele fizice pentru a face față. Aveți grijă la kilogramele in plus, munca nefiind singura afectata de expansiune aici.

“Pentru a avea ceea ce nu ai trebuie să faci ceea ce nu faci”  de aceea vă sfătuiesc să aveți inițiativă şi să vă dedicați in ceea ce faceți pentru a culege roadele lui Jupiter. Munciți cu drag şi spor, alegeți-vă relațiile potrivite şi renunțați, acolo unde este nevoie, la propriile interese in beneficiul altcuiva.

☆Intrarea lui Uranus în Taur în luna martie va activa pentru voi casa XI pentru următorii 7 ani. Veți atrage un nou tip de prieteni ori ii veți întâlni în locuri neobişnuite. Deoarece până acum ați fost judecați pentru ceea ce sunteți, neputând să vă exprimați individualitatea şi adevărata naturã, veți simți nevoia să aparțineți unui grup sau colectiv neconvențional, cu care să împărtăşiți aceleaşi idei şi idealuri ieşite din comun. Obiectivele setate pentru următorii ani vor fi mărețe şi inedite, ceva ce nu ați fi indrăznit până acum. Aveți însă grijă cu cine plecați la drum. Prietenii îşi doresc să vă meargă bine, dar nu mai bine decât le merge lor.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit in Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s