LEU – previziuni generale 2019

20181229_035331☆Caracterizați de verbul “Eu vreau ” Leii  vor stabili încă de la începutul anului ceea ce doresc.

Prezența lui Marte ( zeul razboiului) acasă, în Berbec, vă va determina să vă setați obiective, să plănuiți viitorul, simțindu-vă suficient de motivat pentru a face lucrurile să se întâmple. Sunt bine aspectate în perioada 1 ianuarie- 13 februarie cursurile de perfecționare a abilităților, călătoriile in scop didactic( ex : plecarea la studii in altă țară), orice acțiune menită a vă instrui sau pregăti intr-un anumit domeniu. Pentru a beneficia însă de energia lui Marte trebuie să acționați in acest sens.

☆ Eclipsa parțială de Soare din 6 ianuarie va avea loc in casa VI ( casa locului de muncă, a responsibilităților zilnice şi a sănătații ) şi va fi una deosebită deoarece include Nodul Sud. Acesta ne cere să renunțăm la vechi obiceiuri sau să lăsăm in urmă ceea ce nu ne mai este benefic. Este posibil să renunțați la un loc de muncă sau doar la anumite sarcini care vă suprasolicită. Posibil ca la un control medical să aflați că trebuie să urmați o dietă ori să renunțați la anumite plăceri care vă fac rău cum ar fi dulciurile, țigările etc. Cum eclipsele au rolul de a încheia o etapă din viață, în funcție de situația în care vă aflați poate încheia o relație de la locul de muncă. Acordați mai multă atenție sănătății voastre fizice si psihice. Eclipsa vă va indica problemele legate de acest sector, nu ignorați semnele de la început de an.

☆Saturn, marele învățător, se află în tranzit tot aici, în casa VI, încă din decembrie 2017, unde va sta până in decembrie 2020. Saturn simbolizează disciplina si restricțiile, profesorul care ne învață răbdarea si corectitudinea. Deoarece vorbim de un tranzit care işi face efectul deja de un an de zile, probabil că mulți dintre voi ați experimentat sentimentul de neîmplinire la locul de muncă de la relațiile cu colegii până la activitatea în sine. Chiar şi cele mai banale responsabilități zilnice vi se par obositoare şi plictisitoare. Soluția pentru a ieşi din acest cerc vicios de lipsă de motivație, rutinã şi stres este de a-i da lui Saturn ce cere : organizare, structurare, curățare. Dacă nu mai faceți față condițiilor de muncă, schimbați-l. Sănătatea voastră psihică si fizică e un pret prea mare pe care nu il puteți plăti cu fluturaşul de salariu. Organizați-vă munca pentru a obține cel mai bun rezultat cu un efort dozat si structurat. Detoxifierea este de asemenea necesară pentru a curăța corpul si mintea pentru buna funcționare a acestora. Urmați o dietă, faceți mişcare, încercați să respectați un program de somn, renunțați pe cât posibil la vicii.

Pe de altá parte, Saturn in Capricorn cere responsabilitate şi corectitudine, astfel încât acolo unde nu se acționează cu bună credință , “pedepseşte”. Prin urmare, aveți grijă la activitatea intreprinsă la locul de muncă şi nu umblați cu ocaua mică.

Saturn vă invață, prin lecția sa, cum să vă prețuiți şi să vă ingrijiți. Daca nu o veți faceți de bună voie vă va arată ce se întâmplă când pici testul lui Saturn. Nu cred cà doriți să vă pierdeți locul de muncă din motive medicale sau legale( mai bine spus ilegale) , nu-i aşa ?

☆Axa Destinului Rac – Capricorn coboară imaginația din casa XII în scopul materializării in casa VI. Cu alte cuvinte, puteți indrăzni anul acesta la visuri mărețe pe care, prin echilibru şi muncă, le veți transforma in realitate.

☆Jupiter, marele benefic, se va afla în 2019 la el acasă, în Săgetator, activând pentru Lei casa V a dragostei, copiilor, creativității. Va fi un an benefic pentru căsătorie, pentru a rămâne însărcinată ori pentru a naşte in cazul în care vă pregătiți pentru aceste evenimente. Pentru cei care nu sunt implicați momentan intr-o relație cu siguranță se va ivi oportunitatea de a vă îndrăgosti până peste cap . Posibil să vă implicați in relații romantice cu cineva de peste granițe, care aparține altei culturi. În decursul anului vă veți simți mai optimişti, mai iubiți şi prin urmare, mai fericiți. În cazul in care aparțineți categoriei artiştilor( designer, compozitor, scriitor, grafician,actor etc ) Jupiter sporeşte inspirația si creativitatea. Fiind un tranzit care are loc o dată la 12 ani vă sfătuiesc să faceți ceea ce vă place şi ceea ce iubiți. Bucurați-vă de viață şi luați cu ambele mâini darurile lui Jupiter !

☆Intrarea lui Uranus in Taur din martie 2019 va aduce schimbări majore în carieră ori succesul în imprejurări neaşteptate. Vă puteți aştepta la o reorientarea bruscă in carieră către un domeniu pe care inainte nu ați fi indrăznit să-l experimentați. Poate veți dori să aplicați pentru un job în alt oraş sau țară ori corporația la care lucrați va suferi anumite modificări care vă vor determina să schimbați departamentul. Dorința de afirmare şi libertate poate depăşi limitele pe care înainte le respectați aşa că vă sfătuiesc să vă temperați, altfel vă puteți băga in probleme cu autoritățile. Nu veți accepta să primiți ordine, acționând mai mult pe cont propriu. În acest caz o soluție ar fi dezvoltarea propriei afaceri. Nu toți Leii vor experimenta toate aceste schimbări începând din martie deoarece vorbim de un tranzit care dureaza 7 ani. Fiecare dintre voi va ajunge acolo in funcție de gradul la care v-ați născut ori aveți ascendentul.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit în Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s