GEMENI – previziuni generale 2019

20181229_035054

☆Gemenii sunt in construcție şi anul acesta cu Saturn in Capricorn pe casa VIII( a banilor altora, a regenerării) care le cere independență financiară si emoțională.

Schimbările care au loc in viețile voastre sub acest tranzit( dec 2017-dec 2020) vă ajută să evoluați, să obțineți ceea ce doriți prin propriile puteri, câştigându-vă astfel independența. Veți fi provocați să vă reinventați. Saturn este marele învățător care, prin restricție şi disciplină, ne invață cum să ne organizăm viața. Este timpul să ieşiți din vechile tipare care vă țin ancorat în trecut şi să vă metamorfozați. Lui Saturn nu-i plac leneşii de aceea efortul este unul considerabil in acest tranzit, cu răsplata pe măsură.

Pentru Gemenii stabili financiar acest tranzit nu le va cere prea multă implicare, însă sfatul meu este să aveți grijã la banii şi emoțiile investite în partener. Poate că ar fi mai bine, pentru o perioadă, să vă detaşați, pentru analiza la rece dacă ceea ce primiți este pe măsura a ceea ce oferiți şi dacă sunteți apreciat, valorat pentru tot ceea ce faceți.

☆Lecția Nodurilor Lunare pe axa caselor II-VIII este de a stabili echilibrul între efortul depus şi roadele muncii. Casa a II-a reprezintă banii proveniți din munca cu propriile mâini, aptitudinile pe care le dețineți capabile sa producă bani. Prin urmare, veniturile obținute sunt direct proporționale cu efortul depus. Vă sfătuiesc să vă  concentrați pe lucruri concrete si realizabile prin propriile forțe, fără să vă bazați pe cineva. Nu faceți credite sau împrumuturi. Revizuiți-vă atitudine față de ceea ce percepeți ca fiind sau având valoare.

☆Începutul de an vine cu o eclipsă în data de 6 ianuarie pe casa VIII. Eclipsele, in astrologie, sunt asociate schimbării si incheierii unui ciclu. Sectorul de viață afectat va fi reprezentat de casa si semnul în care are loc. Dacă datorați bani unei persoane sau unei instituții bancare este un moment prielnic pentru a-i înapoia. Deoarece această eclipsă include Nodul Sud( bagajul karmic) este timpul să renunțați la ce nu vă mai face bine. Posibil astfel să obțineți libertate prin ieşirea dintr-o relație/căsnicie toxică.

Capricornul reprezintă maturitatea si fundația bine ancorată in realitate de aceea in această perioadă veți revizui tot ce ține de finanțe si de relația cu partenerul. Vă veți da seama ca valoarea vieții si muncii voastre o setați doar voi, dorindu-vã astfel să vă caştigati independența si libertatea.

Eclipsa din 2 iulie este una benefică pentru a incepe ceva nou prin care să caştigați bani. Fiind vorba de o eclipsă pe casa a II a, vorbim despre bani munciți. Fie că vă deschideți propria afacere sau vă găsiți un job mai bun, ideea este sà vă exploatați propriile talente si aptitudini, câştigând banii din ceea ce ştiti mai bine să faceți. Despre efectul celorlalte eclipse vom discuta pe parcursul anului, deocamdată am evidențiat aspectele mai importante.

☆Jupiter, marele benefic, se va afla in anul 2019 la el acasă, in Săgetător, tranzit ce are loc o dată  la 12 ani si care activează pentru Gemeni casa VII.

Dacă ascendentul( casa I ) reprezinta sinele, casa VII din opoziție reprezintă relațiile cu ceilalți. Jupiter, planeta expansiunii, va îmbunătăți relațiile si comunicarea  cu cei din jur si va aduce evenimente precum logodne, căsătorii, parteneriate de afaceri. Atenție insă la asocieri ! Aşa cum am menționat mai devreme, pentru că Saturn poate limita sau bloca resursele este indicat să nu depindeți de resursele cuiva; veniți cu partea voastră in parteneriat. În funcție de locul de muncă sau activitatea întreprinsă aduce popularitate şi clienți. Succesul partenerului de viață şi câştiguri prin intermediul acestuia sunt de asemenea, foarte probabile in acest tranzit. Există posibilitatea legării de noi prietenii. În cazul existenței unei probleme legale, de exemplu un proces, veți beneficia de o incheiere favorabilă.

☆Deoarece Mercur este guvernatorul semnului, perioadele de retrogradare ale acestuia sunt mai importante pentru Gemeni decât pentru celelalte semne. În 2019 acesta va retrograda în cele 3 semne de apă( Peşti, Rac si Scorpion), prin urmare în casele II  VI si X ( triada material-profesională).

În perioada 5-28 martie( casa X ) în ciuda nemulțumirilor profesionale nu este un moment bun pentru voi să vă schimbați jobul ori să vă reorientați in carieră. Mai bine luați-vă o pauză sau poate un concediu şi reveniți asupra subiectului în aprilie, dacă mai este cazul.

În perioada 7-31 iulie( casa II ) nu faceți achiziți de valoare sau cheltuieli inutile. Plătiți facturile la timp pentru a evita orice tip de neînțelegere.

Perioada din 31 oct – 20 noiembrie ( casa VI ) comunicarea va fi una defectuoasă care vă va afecta in principiu la locul de muncă. Verificați cu atenție si în detaliu informații si acte pentru a evita strecurarea vreunei erori care să vă pună in pericol jobul.

☆Un eveniment important în 2019 va fi intrarea lui Uranus in Taur, unde va sta pentru următorii 7 ani şi care activeaza casa XII. Contrar semnificației acestei case şi anume izolarea, Uranus aduce aici eliberarea față de vechi obiceiuri, vicii şi mentalitate. Evoluția mentală şi spirituală se va produce când veți fi pregãtiți să acceptați mai multe puncte de vedere cu privire la subiectele care vă frământă. Uranus va scoate la iveală tot ce a stat ascuns în această casă : temerile voastre, frustrările, gândurile neîmpărtăşite vreodată altcuiva, secrete şi chiar duşmani. Aceşti ani vă vor pregăti pentru tot ce vă va aduce nou Uranus din 2026 când va intra în Gemeni. Bazați-vă pe instinct şi evoluați pe cât se poate de frumos !

☆Vă doresc un an minunat si vă invit in Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s