FECIOARĂ – previziuni generale 2019

20181229_035403

☆Fecioarele au in față un an plin de schimbări şi oportunități. Unele schimbări le veți face de bună voie, altele vor fi impuse, având rolul de a vã arăta drumul cel bun.

☆Aşa începe de altfel anul, cu eclipsa din 6 ianuarie care, datorită faptului ca include Nodul Sud, capătă o semnificație karmică. Eclipsele in astrologie au rolul de a ne indica sectorul de viață care necesitã schimbare, ajustare ori totală transformare, în funcție de casa pe care activează. În cazul vostru eclipsa va avea loc in casa V( a dragostei, copiilor şi creativității) unde Nodul Sud vă va cere să tăiați cordonul ombilical cu trecutul ori cu nu vă mai este de folos. Aici renunțarea va fi una de natură karmică, un eveniment necesar evoluării. Deoarece Nodul Sud se află in Capricorn simțiți nevoia se stabilitate, de aceea este posibil să renunțați la persoana iubită din motivul că relația nu duce nicăieri. Vă gândiți cum ar fi sa puneți bazele unei familii iar celălalt nu este pregătit încă, ceea ce vă determină sa luati o masură radicală. De preferat este să o luați conştient si de bună voie, altfel , la bilanțul lui Saturn, acea relație se va distruge de la sine tocmai pentru că nu era ceea ce vă trebuie. O altă situație legată de această casă ar fi ca unul dintre copiii voştri ( sau unicul ) să părăsească casa părintească sau poate veți fi chiar voi cei care vă veți indepărta de casă şi copii în scopul de a vă realiza şi a vă face un nume. Efectul unei eclipse poate depãşi 6 luni.

☆Cu Saturn tot aici, pe casa V ( încă din decembrie 2017 ) în timp ce unii dintre voi veți deveni părinți poate pentru prima dată, alții vă veți vedea copiii părăsind căminul, plecând in drumul lor ( cel mai posibil cei cu copii de 29-30 ani deoarece s a incheiat un ciclu de-al lui Saturn ). Veți renunța la timpul vostru liber şi la pasiunile voastre pentru a vă ocupa de treburi mai serioase. Momentele de relaxare se vor transforma în responsabilitați. Probabil unii dintre voi veți deveni părinți si astfel distracția de vineri seara se va transforma in  îngrijirea bebeluşului. Pentru cei de aprox 58-60 ani ori care au copii de 28-30 ani exista posibilitatea sa devină bunici în acest tranzit ( dec 2017- dec 2020 ). O altă situație ar putea fi şi renunțarea la timpul liber pentru a vă urmări pasiunea şi a vă face un nume in domeniul dorit. Bineînteles, nu toate Fecioarele vor experimenta asta in acelasi timp. În primul rând există conditia de mai sus, şi anume să va aflati deja la încheierea ciclului/inceputul unuia nou. În al doilea rând, fiind un tranzit cu o durată de 3 ani, depinde gradul la care v-ați născut ori aveți ascendentul.

Saturn, marele învățător ( in mitologia romană zeul dreptáții şi al justitiei/ in mitologia greacă Cronos, zeul timpului) prin restrictie şi disciplină ne învață cum sa ne construim si organizăm viața intr-un mod corect, prin răbdare şi perseverență. Aflându-se in semnul Capricornului, dorința de stabilitate şi maturitate vă va face să nu mai dați atenție relațiilor trecătoare. Dacă veți avea răbdare, Saturn vă va răsplati cu un partener matur şi de incredere alături de care să construiți o fundație trainică. Unele Fecioare pot experimenta relații la distanță pe durata tranzitului ( dec 2017-dec 2020 ) care le va pune la încercare dragostea. Chiar daca veți avea senzația ca v-ați indepărtat unul de altul sau ca nu mai aveți chiar cea mai bună comunicare, testul lui Saturn presupune răbdare in a construi baze solide.

☆Jupiter, marele benefic, aflat anul acesta la el acasă in Săgetător, activează pentru Fecioare casa IV ( a originilor, mediului din care provine persoana ; casa căminului atât din trecut cât si actual ). Atenția şi energia voastră se va îndrepta mai mult către confortul familial. Veți simți nevoia de un spațiu mai mare şi condiții mai bune in propria locuință de aceea o renovare va fi bine venitã in 2019. Este momentul pentru a prinde rădăcini. Profitați de energia benefică a lui Jupiter în a vă muta intr-un loc mai bun sau a investi intr-o proprietate. Deoarece Jupiter reprezintă expansiunea, este posibil ca familia voastră să se mărească. În cazul în care aveți o relație tensionată cu pãrinții din cauza unor chestiuni din trecut, relația se va îmbunătăți simțitor in decursul anului.

☆Un alt aspect important este intrarea lui Uranus in Taur în martie 2019, unde va sta până în aprilie 2026 şi care pentru Fecioare va activa casa IX . Vă veți petrece mai mult timp înafara casei, in căutare de noi experiențe. Veți călători mai mult şi veți dori să invățați cât mai multe, unii dintre voi mergând la diverse cursuri şi specializări. În următorii ani veți întâlni oportunități de care nu ați mai avut parte aşa că profitați din plin. Probabil unii dintre voi, cei născuți in primele grade,  v-ați intâlnit deja şansa care vă pavează drumul spre succes în perioada mai-noiembrie 2018 când Uranus a păşit prima dată in Taur.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit in Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s