BERBEC-previziuni generale 2019

20181229_024236

☆ Începutul lui 2019 vă va încărca bateriile cu energia lui Marte (zeul războiului in mitologie) , care se va afla acasă, in Berbec. Acest tranzit ce va avea loc in perioada 1 ianuarie/13 februarie şi va activa casa I este caracterizat de dorința de acțiune, ambiție si motivație. În această perioadă veți străluci in plan social si vezi dispune de forța necesară pentru a face lucrurile să se intâmple cu scopul de a obține ceea ce vă doriți.

Lipsa de răbdare, de asemenea caracteristică acestui tranzit, vă poate determina sa acționați la impuls. Nu forțați lucrurile şi dozați corect energia. Nefolosită si acumulată, aceasta creează o stare de tensiune care poate duce la conflicte cu cei din jur sau izbucniri necontrolate, de aceea este indicat sa o folosiți in mod productiv. Concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le aveți de făcut. Mențineți-vă ocupat pentru a evita dispute inutile.

☆Tot in această perioadă de început a anului, mai exact pe 6 ianuarie, vom avea parte de o eclipsă parțială de Soare în Capricorn. Eclipsele sunt benefice schimbării iar casa afectată de acestea  indică sectorul de viață care are nevoie de schimbare, ajustare sau totală transformare. În cazul Berbecilor aceasta va activa casa X ( a reputatiei, statutului si carierei ) care poate suferi modificări ori poate avea parte de un nou început. Profitați pentru a pune in balanță mulțumirile si nemulțumirile. Analizați cu atenție ce vă e de folos pentru a evolua si de ce anume aveți nevoie de aici inainte.  Faceti planuri, organizați-vă, setați-vă un obiectiv. Cum în această perioadă beneficiați de puterea lui Marte şi cum deja am menționat că trebuie folosită in mod constructiv, concentrati-vă atenția si energia pentru implinirea acelui obiectiv. Poate fi vorba de un job nou, de o reprofilare sau poate veți dori să vă imbunătățiți imaginea de sine. Veți simți intens in această perioadă că vi s-ar cuveni o promovare ierarhică, materială ori recunoaştere publică. Deoarece eclipsa are loc intr-un semn cardinal de pământ trebuie să aveți răbdare si să munciți cu dedicare. Rămâneți cu picioarele pe pământ si implicați în atingerea obiectivelor. Răsplata va veni la momentul potrivit.

☆Cu Nodul Nord( direcția in viață) in semnul Racului pe casa IV a cãminului si cu marele benefic Jupiter in casa IX, 2019 este un an bun in cazul in care doriți să vă cumpărați o proprietate şi să vă schimbați domiciliul. Ca moment benefic pentru “a vă aseza la casa voastră” aş putea indica perioada eclipsei de Soare din 2 iulie. Iar cum tot in luna iulie va avea loc şi o eclipsă de Lună pe axa caselor X – IV, pentru unii dintre voi se poate transforma dintr-un simplu domiciliu intr-un cămin pentru un nou şi micuț membru al familiei. Efectul unei eclipse se poate resimți şi după 6 luni de la producerea acesteia.

☆Jupiter ajuns la el acasă, in Săgetător(8 noiembrie 2018 – 3 decembrie 2019) activează pentru voi casa IX. Aflându-se in această poziție, acesta va sprijini orice acțiune menită a vă instrui sau pregăti într-un anumit domeniu, precum şi călătoriile făcute în scop didactic sau spiritual ( pentru dezvoltarea de sine). Jupiter, cunoscut ca fiind planeta expansiunii, va amplifica dorința de a acumula noi cunoştințe şi de a explora însă, în acelaşi timp, va oferi şi oportunitățile. Profitați de energia, entuziasmul şi optimismul oferit de acest tranzit pentru a vă plănui viitorul. Stabiliți-vă obiective de împlinit pe termen lung şi începeți să lucrați la materializarea lor (de exemplu cursuri de pregatire intr-un anumit domeniu, facultate etc ).

☆Un aspect important pentru voi este ieşirea lui Uranus din Berbec şi intrarea acestuia in Taur (martie 2019). Revoluționarul Uranus se va muta din casa I a personalității, acolo unde in ultimii 7 ani a schimbat modul in care ceilalți vă percep, imaginea afişatã lumii, comportamentul față de cei din jur prin adoptarea unei atitudini rebele şi pline de încredere. Pentru urmatorii 7 ani se va afla in casa II, casa banilor proveniți din muncă, aptitudinilor si talentelor capabile să genereze venit. Sistemul vostru de valori va fi zdruncinat pentru a scoate la suprafață talente ascunse pe care să le exploatați si moduri inedite de a face bani. În următorii ani vor exista fluctuații de venit iar noțiunea de “valoare” va căpăta o nouă semnificație pentru voi.

Pentru cei născuți in ultimele zile ale zodiei sau cei cu ascendent in ultimele grade din Berbec, Uranus poate aduce schimbări majore de destin si răsturnări de situație la inceput de an. Acesta işi incheie tranzitul in Berbec in luna martie insă nu fără a-şi lăsa amprenta finală. Veți percepe aceste evenimente ca o undă de şoc care vă va zgudui atât de tare incât “vă va trezi la realitate” .Veți vedea brusc lucrurile dintr-o altă perspectivă si veți schimba atitudinea si modul de abordare, veți dori sa faceți ceea ce n-ați mai indraznit pana acum, depăşindu-vă propriile bariere. Chiar dacă acest tranzit poate produce schimbări majore care pe moment vă vor rasturna lumea, nu are rost să vă opuneți, ci să adoptați atitudinea potrivită.

☆În ciuda întârzierilor sau obstacolelor cauzate de Saturn, 2019 este un an al eforturilor depuse si răsplătite. Va sfătuiesc să țineți cont de faptul că lui Saturn nu-i plac oamenii leneşi. Acesta răsplăteşte dacă într-adevăr succesul este meritat, muncit şi obținut intr-un cadru legal corect. Sunteți datori față de voi înşivă de a vă găsi locul în lume, ca mai apoi Saturn să nu distrugă ceea ce ați construit, în încercarea de a vă pune pe drumul potrivit vouă.

☆Vă doresc un an minunat şi vă invit in Multiversul meu pentru previziuni periodice care vă pot fi de folos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s